Eurobasket için geri sayım başladı

31 Ağustos-17 Eylül tarihlerinde gerçekleştirilecek ve İstanbul’un da ev sahipleri arasında olduğu Avrupa Basketbol Şampiyonası'nın kupası ve resmi maskotu sporseverlerle buluştu.

Eurobasket için geri sayım başladı
02 Haziran 2017 - 14:33

İstanbul’un, Finlandiya'nın Helsinki, Romanya'nın Cluj ve İsrail'in Tel Aviv şehirleri ile birlikte ev sahipliği yapacağı Avrupa Basketbol Şampiyonası'nın (EuroBasket 2017) kupası Türkiye’ye getirildi. 31 Ağustos-17 Eylül tarihlerinde gerçekleştirilecek şampiyonada D Grubu ile final etabı maçları İstanbul'da oynanacak.

Zorlu Center'da gerçekleştirilen organizasyonda Türkiye Basketbol Federasyonu Milli Takımlar Direktörü Haluk Yıldırım ile Milli Takımlar Menajeri Kerem Tunçeri'nin katılımıyla “Nikolai Semashko Kupası” İstanbullu basketbolseverlerin ziyaretine sunuldu.

"SAM DUNK" DA İSTANBULDA

Kupa, adını eski FIBA Avrupa Başkanı Nikolai Semashko’dan alan kupa, 4 Haziran'a dek İstanbul'da sergilenecek. Kupa ile birlikte, şampiyonanın resmi maskotu olan “Sam Dunk” da sporseverlerle buluştu.

Avrupa Basketbol Şampiyonası'nda A Milli Takım D Grubu’ndaki maçlarını Ataşehir Ülker Sports Arena'da yapacak. Turnuvanın ikinci tur ve final maçları ise Ataköy'deki Sinan Erdem Spor Salonu’nda gerçekleştirilecek.

YORUMLAR

  • 0 Yorum