Yıllar sonra Fenerbahçe itirafı

Galatasaray'ın efsane isimlerinden Tugay Kerimoğlu, beIN Sports'a yaptığı özel açıklamalarda, Fenerbahçe'den de iki farklı dönemde teklifler aldığını söyledi. Kerimoğlu, geçtiğimiz gün Ozan Kabak'ın yaptığı açıklamaları da değerlendirdi.

Yıllar sonra Fenerbahçe itirafı
03 Haziran 2020 - 09:22 - Güncelleme: 03 Haziran 2020 - 21:04

Galatasaray ve Blackburn Rovers'ın efsane futbolcularından Tugay Kerimoğlu, BeIN Sports'a özel açıklamalarda bulundu. Galatasaray altyapısından yetişen ve şu an Schalke'de forma giyen Ozan Kabak'ın, "Asla Fenerbahçe'de oynamam' açıklamalarını değerlendiren Tugay Kerimoğlu, ilginç bir itirafta da bulundu.

Tugay Kerimoğlu, dönemin başkanı Ali Şen'den Fenerbahçe'ye transfer edilmesi için teklif aldığını söylerken 'Galatasaray'da oynadığımda, anlaşamadığımda Fenerbahçe'de başkan Ali Şen'di. Gittim, görüştüm. Uçuk bir rakam sundu. 'Teşekkür ederim.' dedim. Önce kendi kulübümle, her zaman böyle baktım'  ifadelerini kullandı.

'Aziz Yıldırım da aradı'

Aziz Yıldırım'ın başkan olduğu dönemde bir teklif daha aldığını dile getiren tecrübeli isim, 'Sonrasında olmadı, yurt dışı olayım gerçekleşti ve yurt dışına gittiğimde o dönem başkan Aziz Yıldırım, o da aynı şekilde aradı. Kendisine, hedeflerim olduğunu ve hedeflerim doğrultusunda yurt dışında kalmayı tercih edeceğimi söyledim. Konu böyle kapandı' şeklinde konuştu.

'Bırakın, kimseye şirin görünmeyin'

Ozan Kabak'ın Fenerbahçe ile ilgili yaptığı açıklamaları da değerlendiren Tugay Kerimoğlu, 'Ben Fener'e gitmem!' değil. Tamam, bir Galatasaraylılık vardır, buna saygı duyuyoruz. Bizlerin geldiği yer de aynı ama şunu izah etmeye çalışıyorum. Bugün bir oyuncu, Man. United'dan Arsenal'e giderken oyuncu 'Ben gidiyor muyum, gitmiyor muyum?' diyor, gidiyor. Bunu kırmak lazım artık. Bırakın bu açıklamaları yapmayı, kimseye şirin gözükmeyin. Ozan için değil, genel söylüyorum. Bu, şirin gözükmek. Ozan'ın yaptığı açıklama, duygusal bir açıklama. Bana kimse anlatmasın. Bu konuda yalan söyleyecek halim yok. Biraz daha esnek olmak daha mantıklı gibi geliyor bana'  dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum