Kaan Ayhan'dan Galatasaray cevabı

Galatasaray'ın Luyindama'nın satılması halinde kadrosuna katmak istediği Kaan Ayhan, canlı yayında transfer haberleriyle ilgili açıklamada bulundu.

Kaan Ayhan'dan Galatasaray cevabı
03 Haziran 2020 - 08:40

Kariyerine Bundesliga ekiplerinden Fortuna Düsseldorf'da devam eden Kaan Ayhan katıldığı canlı yayında hakkında çıkan transfer iddialarına da yanıt verdi.

CNN Türk canlı yayınına konuk olan Kaan Ayhan, Galatasaray ile ilgili soruyu yanıtlarken genel olarak transfere sıcak baktığını dile getirdi.

Galatasaray ile ilgili transfer haberlerini okuduğunu söyleyen 25 yaşındaki futbolcu, 'Transfer haberlerini ben de okuyorum. Şartlara bağlı. Sadece Galatasaray değil. Transfer konularına bir paket olarak bakıyorum. Fatih Terim'le en son hastalığından dolayı görüştük ancak transferle ilgili bir görüşmemiz olmadı'  ifadelerini kullandı.

Luyindama yerine düşünülen ilk isim; Kaan Ayhan

Luyindama'ya talipler olan Galatasaray, Kaan Ayhan'ı burada yaşanacak boşluğu doldurmak için kadrosuna katmayı planlıyordu. Fatih Terim'in de Luyindama'nın gitmesi halinde istediği Kaan Ayhan, bu sezon Bundesliga'da 26 maça çıkarken 2 gol, 3 asistlik performans sergiledi.

Kaan Ayhan'ın Fortuna Düsseldorf ile 2022 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor.

YORUMLAR

  • 0 Yorum