Yönetimi suçlamak alışkanlık oldu

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, eski başkanlardan Faruk Süren’in açıklamalarına bugün yapılan divan kurulunda cevap verdi. Özbek, “Haber servis etmek bizim tarzımız değil. Galatasaray'a çaba harcıyoruz, kimseyle alıp veremediğimiz yok” diyerek Süren’in iddialarına karşılık verdi.

Yönetimi suçlamak alışkanlık oldu
14 Haziran 2017 - 14:54

Bugün yapılan Galatasaray Divan Kurulu'nda açıklamalarda bulunan Dursun Özbek, eski başkanlardan Faruk Süren’in kendisi ve yönetimini suçlayan iddialarına karşılık verdi. 

Başkan Dursun Özbek, “Faruk Süren'e cevap hakkım doğdu. Yönetimi suçlamak artık alışkanlık oldu. Faruk Süren konuyu bana zehir zemberek bir mektup yazarak iletti. Başkanı ve yönetimi suçlayarak. Haber servis etmek bizim tarzımız değil. Galatasaray'a çaba harcıyoruz, kimseyle alıp veremediğimiz yok. Biz, Galatasaray'a nasıl faydalı oluruz diye çalışıyoruz” ifadelerini kullandı.

“KİMSEYLE ALIP VEREMEDİĞİMİZ YOK”

“Bizim ne Faruk Süren'le ne başkasıyla ne hazirunla alıp veremediğimiz yok. Bu açıklamayı teessüfle karşılıyorum. Faruk Süren'e saygımız var, Galatasaray'ın sembolü itibarsızlaştırılamaz” diyen sarı-kırmızılı kulübün başkanı Özbek, “Faruk Süren'in yarınki 2. Riva ihalesi öncesinde yaptığı açıklama, olumsuz etki yaratabilir. Mevcut yönetimi itibarsızlaştırma çabaları ve konuşmaları, kimin eseridir, kim bunu yapıyor, hepiniz biliyorsunuz. Çok büyük problemler var. Kenetlenmemiz lazım. Tek amacım var; Galatasaray'ın mali bağımsızlığı, yoğun çaba içindeyim” yorumunu yaptı.



YORUMLAR

  • 0 Yorum