Yusuf Yazıcı için Beşiktaş iddiası

Siyah-beyazlıların, Trabzonspor’un genç yıldızı için resmi teklif yapmaya hazırlandığı öne sürüldü. İkinci Başkan Ahmet Nur Çebi’nin yürüteceği operasyonda Beşiktaş, Yusuf Yazıcı’ya karşılık Trabzonspor’a para artı oyuncu takası teklif edecek.

Yusuf Yazıcı için Beşiktaş iddiası
11 Haziran 2017 - 11:15

2017-2018 sezonunda hem ligde arka arkaya üçüncü şampiyonluğu, hem de Şampiyonlar Ligi’nde üst turları hedefleyen Beşiktaş kadrosunu güçlendirme çalışmalarını sürdürürken, transfer gündeminin en üstüne Trabzonspor’un genç yıldızı Yusuf Yazıcı çıktı.

Trabzonspor altyapısından yetişen ve özellikle geçen sezon sergilediği futbolla bordo-mavili takımın ligin ikinci yarısındaki çıkışına büyük katkı sağlayan 20 yaşındaki yıldız için Beşiktaş yönetiminin harekete geçeceği iddia edildi.

Milliyet gazetesinden Serdar Sarıdağ’ın haberine göre, Beşiktaş İkinci Başkanı Ahmet Nur Çebi’nin bu transfer için, iyi ilişkiler içinde bulunduğu Trabzonspor yönetimi ile bizzat görüşeceği belirtildi.

2022’YE KADAR SÖZLEŞMESİ VAR

Trabzonspor ile 5 yıllık sözleşme yenileyen ve bonservisi 2022 yılına kadar bordo-mavili kulüpte kalacak olan Yusuf Yazıcı için para ve oyuncu takası formülünün düşünüldüğü, alınan haberler arasında. Beşiktaş’ın Trabzonspor ile Yusuf Yazıcı takası için kullanabileceği futbolcuların Gökhan İnler, Gökhan Töre, Mustafa Pektemek, Veli Kavlak ve Aras Özbiliz olduğu ifade edildi.

Beşiktaş cephesinin, bu transfer için Trabzonspor yönetiminden onay almadan Yusuf Yazıcı ile temasa geçmeyeceği de belirtildi. Trabzonspor’da 10 numara pozisyonunda oynayan ve siyah-beyazlı takımda geçen sezon eksikliği duyulan bu oyuncu için Beşiktaş’ın resmi teklif yapmak için hazırlandığı söyleniyor.

Yusuf Yazıcı geçen sezon Trabzonspor A takımı ile 22, U21 takımı ile de 11 resmi maça çıktı. 20 yaşındaki orta saha oyuncusu, Trabzonspor’da 6 gol, 10 asiste imza attı. Yusuf, U21 takımında da 7 gol kaydetti.

YORUMLAR

  • 0 Yorum