Zaniolo'da sürpriz pürüz!

Aston Villa'nın Galatasaray'dan kadrosuna katmak üzere olduğu Nicolo Zaniolo konusunda flaş bir gelişme yaşandı.

Zaniolo'da sürpriz pürüz!
18 Ağustos 2023 - 14:37
Galatasaray'dan Aston Villa'ya transferi için İngiltere'ye giden Nicolo Zaniolo için İtalya basınından çarpıcı bir iddia geldi.

İtalyan gazeteci Di Marzio, Zaniolo'nun son yıllarda yaşadığı birçok sakatlık ve kas yaralanmaları nedeniyle, Aston Villa'nın imza öncesinde Galatasaray'la yeniden görüştüğünü yazdı.

'Garanti istedi'

Haberde; Unai Emery yönetimindeki Aston Villa, 24 yaşındaki Nicolo Zaniolo'yu sağlık kontrollerinden geçirdi ancak eski sakatlıklarının tekrarlamayacağına dair Galatasaray garanti istedi. Böyle bir durumun gerçekleşmesi halinde, satın alma opsiyonlu kiralık anlaşmasının da bozulması yönünde sözleşmeye madde koyulmasını talep etti." ifadeleri yer aldı.

İngiliz ekibinin Zaniolo transferini düşündüğü ve kısa bir süre içerisinde olumlu ya da olumsuz karar vereceği vurgulandı.

Erden Timur ne demişti?

Zaniolo için Aston Villa ile bir noktaya gelindi. Son aşamada diyebilirim. Zaniolo'nun 35 milyon euro çıkış maddesi var. Daha fazla nasıl getirebiliriz onu düşünüyoruz. Biraz gerçekçi olmak lazım. Zaniolo'da bizim amacımız, getiri getirebilmesi. Tete için de aynı şeyi söyleyebilirim. Savaştan önce 50 milyon euro'lara çıkan değeri 25'lere indi. Savaştan sonra adaptasyon problemi yaşadı. 3 milyon euro'ların altına imza parası attırdık. Amacımız Galatasaray'da oynasın ama ticari olarak da düşünmek gerekiyor

YORUMLAR

  • 0 Yorum