Zeki Çelik: ''Lille'de bana 'Güçlü Türk' diyorlar

Lille'de forma giyen milli oyuncumuz Mehmet Zeki Çelik, katıldığı canlı yayında kendisinin Fransa'daki lakabını açıkladı.

Zeki Çelik: ''Lille'de bana 'Güçlü Türk' diyorlar
21 Mayıs 2020 - 17:26 - Güncelleme: 21 Mayıs 2020 - 19:35

Fransa ekiplerinden Lille’de forma giyen milli oyuncumuz Mehmet Zeki Çelik, katıldığı bir canlı yayında samimi açıklamalarda bulundu.

Lille’e transfer sürecinde Türkiye’deki hiçbir takımdan resmi teklif almadığını söyleyen genç savunmacı, Fransa’da kendisine takılan lakabı da açıkladı.

Lille’de Türkleri pes etmeme özelliği ile tanıdıklarını söyleyen Zeki Çelik, kendisine de ‘Güçlü Türk’ dendiğini ‘Çok güçlü olarak biliyorlar bizi… Bana da orada ‘Güçlü Türk’ diyorlar ve hiç pes etmediğimiz iyi biliyorlar’ sözleriyle ifade etti.

‘’45 gün boyunca FIFA oynamışımdır’’

FIFA oynamayı çok sevdiğini söyleyen genç oyuncu, Mert Günok’u 2 kez yendiğini de ‘Ben FIFA oynamayı çok severim. Karantina zamanlarında aşırı oynadım. 45 gün boyunca FIFA oynamışımdır. Lille’yi almıyorum, çünkü orada sürekli kendime pas atıyorum, oynayamıyorum. Mert ağabey (Günok) ile 3 maç yaptık, ikisini ben kazandım’ sözleriyle dile getirdi.

Hedefleri doğrultusunda kendini geliştirmek istediğini belirten Zeki, dünyanın en iyi sağ beklerini izlediğini de ‘Kendimi geliştirmek için her zaman maç izlemeye özen gösteriyorum, hem kendi maçlarım hem de bölgemde oynayan oyuncuların maçları. Dünyadaki en iyi sağ bekleri takip ediyorum. Her zaman antrenmanda oyun bilgisi olarak kendimi geliştirmeye çalıştırıyorum’ sözleriyle belirtti.


YORUMLAR

  • 0 Yorum