Islam Slimani'den çarpıcı Fenerbahçe itirafları

Fenerbahçe'nin eski golcüsü Islam Slimani, sarı-lacivertli kulüpte geçirdiği günleri ve kadro dışı kalmasıyla ilgili çarpıcı ifadeler kullandı.

Islam Slimani'den çarpıcı Fenerbahçe itirafları
21 Mayıs 2020 - 15:31 - Güncelleme: 22 Mayıs 2020 - 16:10

Bir dönem Fenerbahçe'de de forma giyen Islam Slimani, Cezayir basınına yaptığı açıklamalarda, Türkiye'de geçirdiği günlerle ilgili açıklamalarda bulundu.

Islam Slimani, Fenerbahçe'deki günlerinin başarısız bir deneyim olmadığını söylerken, kadro dışı bırakılması konusuna da değindi.

Türkiye'de ve Fenerbahçe'de daha önce görmediği şeyleri gördüğünü söyleyen golcü oyuncu ''Fenerbahçe'de başarısız olduğumu birçok insan düşünüyor ancak bence başarısız bir deneyimden çok uzak. Tam tersine, geliştiren bir tecrübeydi. Türkiye'de, daha önce görmediğim şeyleri gördüm. Çok başka bir dünya'' dedi.

''Fenerbahçe'deki kadro dışı sportif bir karar değildi''

Fenerbahçe'de kadro dışı kalmasını da değerlendiren Slimani, bunun sportif bir karar olmadığına inandığını ''Türkiye'deki futbol değildi, başka bir şeydi. Sahne arkasında çok şey yaşanıyordu. Atmosfer sağlıklı değildi. Orada birçok şeye katlanmak zorundaydım. Başlangıçta ilk 11'de başlıyordum ancak bir gecede her şey değişti. Yeni bir teknik direktör geldi ve benimle Benzia'yı kenara çekti. 1 hafta sonra, ikimiz de kiralık oyuncu olduğumuz için idmanlara çıkamayacağımızı söylediler. Bunu aşamadık. O güne kadar, Benzia ve bana niye böyle davrandıklarını anlamadık. Kararlarının sportif olmadığı açıktı. Futbol anlamında konuşuyorsak, biz en iyileriydik'' sözleriyle dile getirdi.


''Monaco'ya transferim her şeyi kanıtladı''

Monaco'ya transferinin kalitesini kanıtladığını da dile getiren tecrübeli isim ''Monaco'ya transferim bir kaza değildi, her şeyi kanıtladı. Futbola başladığımdan beri, kendime güveniyorum. Fenerbahçe'ye transferim beni cesaretsizlendirmedi. Bazı insanlar sonrasında Monaco'nun beni almasına şaşırmıştı, ben şaşırmadım'' şeklinde konuştu.

YORUMLAR

  • 0 Yorum