"Zidane beni Messi ile karşılaştırdı"

Zidane'ın yarattığı büyük oyuncu Marco Asensio, Real Madrid hocası Zidane'ın kendisini Lionel Messi ile karşılaştırdığını söyledi.

"Zidane beni Messi ile karşılaştırdı"
12 Eylül 2017 - 13:23

Zidane'ın yarattığı büyük oyuncu Marco Asensio, Real Madrid hocası Zidane'ın kendisini Lionel Messi ile karşılaştırdığını söyledi. Real Madrid Teknik Direktörü Zinedine Zidane, Marco Asensio'nun sol ayağını Lionel Messi'ye benzetmiş.

Genç oyuncu, Zidane ile aralarında geçen diyalogu aktardı. Asensio, "Zidane bana, sol ayağımın Messi'den beri gördüğü en iyi sol ayak olduğunu söyledi. Bundan biraz etkilendim çünkü Messi harika bir futbolcu" dedi.


Asensio, Neymar'ın PSG'ye transferi hakkında da açıklamalar yaptı. Genç oyuncu, "Bunu çok garip bulduk. Neymar, onlar için çok önemli bir futbolcuydu ve ellerinde tutamadılar. Garipti." dedi.

Real Madrid, La Liga'da henüz 3. hafta bitmesine rağmen ligde Barcelona'nın 4 puan gerisinde yer alıyor. Ronaldo'nun kart cezası, Madrid ekibini olumsuz etkiledi.

Marco Asensio, Zidane Real Madrid'in teknik direktörü olana dek kadroda düşünülmeyen bir futbolcuydu. Hatta Trabzonspor'a gönderilmesi dahi gündeme gelmişti. Zidane'ın yıldız oyuncuyu keşfetmesi, Madrid ekibine 100 milyonlarca euro bonservis bedeli ödeyerek mevkiye oyuncu alma külfetinden kurtardı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum