Abdullah Avcı'dan Beşiktaş açıklaması

Avcı adının önümüzdeki sezon için Beşiktaş'la anılmasıyla ilgili olarak da, "Kulüp ve ekip olarak çok iyi şeyler yaptığımızın göstergesidir bu. Tabii ki mutluluk verici bir şey. Ama şu an tek hedefimiz Başakşehir Futbol Kulübü'nün şampiyon olabilmesi, rol model olabilmesi. Sahanın içinin ve dışının nasıl yapıldığıyla ilgili örnek olmasını temenni ediyoruz. 5 senelik mukavelem var. Burası benim evim, ailem. Onun dışında bununla ilgili bir şey söylemek doğru değil." yorumunda bulundu.

Abdullah Avcı'dan Beşiktaş açıklaması
28 Mart 2019 - 14:40

Spor Toto Süper Lig'de lider durumda bulunan Medipol Başakşehir'de teknik direktör Abdullah Avcı medyaya açıklamalarda bulundu.

A Milli Takım'ın Arnavutluk ve Moldova maçları ile ilgili olarak, "Milli Takımımız'ı tebrik ederim. Şenol Hoca, ekibi, oyuncular ve gönderdiğimiz oyuncular iyi bir başlangıç yaptı. Umarım devamı gelir. Milli Takımlar tarihinin en önemli başarısına sahip Şenol Hoca'ya bu yolda destek olmak ve oyuncu sayısını arttırmak en temel ihtiyacımız" diye konuştu. 

Kulüp olarak iyi işlere imza attıklarına vurgu yapan Abdullah Avcı adının önümüzdeki sezon için Beşiktaş'la anılmasıyla ilgili olarak da, "Kulüp ve ekip olarak çok iyi şeyler yaptığımızın göstergesidir bu. Tabii ki mutluluk verici bir şey. Ama şu an tek hedefimiz Başakşehir Futbol Kulübü'nün şampiyon olabilmesi, rol model olabilmesi. Sahanın içinin ve dışının nasıl yapıldığıyla ilgili örnek olmasını temenni ediyoruz. 5 senelik mukavelem var. Burası benim evim, ailem. Onun dışında bununla ilgili bir şey söylemek doğru değil." yorumunda bulundu.

YORUMLAR

  • 0 Yorum