Galatasaray'dan ikide iki

Yeni sezon hazırlıklarını Slovakya’da sürdüren Galatasaray, ikinci hazırlık maçında Macar temsilcisi Dyosgyor’u, yeni transferi Belhanda ve Eren Derdiyok’un golleriyle 2-0 mağlup etti.

Galatasaray'dan ikide iki
08 Temmuz 2017 - 22:46

İlk hazırlık maçında Macaristan 2. Lig ekiplerinden Gyirmot'u 1-0 yenen sarı-kırmızılılar, ikinci hazırlık maçında ise bu ülkenin Györ takımını 2-0 mağlup etmeyi başardı.

Yeni transferler Younes Belhanda ve Maicon’un ilk 11 oynadığı maçta Galatasaray, Belhanda ve Eren’in penaltıdan attığı gollerle Dyosgyor’u 2-0 ile geçti.

Sarı-kırmızılı takım ikinci hazırlık maçında Dyosgyor’u 2-0 mağlup etti. Maça iyi başlayan Galatasaray, 3.bölgede fazla oynayamasa da rakibine pek pozisyon vermemeyi başardı. 

Yeni transfer Younes Belhanda’nın 34. dakikada penaltıdan attığı golle öne geçen Cimbom, ilk yarıyı 1-0’lık üstünlükle bitirdi. Belhanda 42.dakikada sakatlandı ve yerini Yasin Öztekin’e bıraktı.

GOMIS İLK KEZ SAHADA

İkinci yarıya da iyi başlayan Galatasaray, rakibinin üzerine rahatlıkla gitmeyi başardı. 58. dakikada bir penaltı daha kazanan Galatasaray, Eren Derdiyok’un golü ile farkı ikiye çıkarmış oldu. 

Bu dakikadan sonra kalesinde ara sıra pozisyonlar gören sarı-kırmızılılar, başka gol çıkmayan maçta rakibini 2-0 yendi. 

Yeni transfer Bafetimbi Gomis, 65.dakikada oyuna girerek ilk kez Galatasaray forması giydi. 

CİMBOM DİRİ GÖZÜKTÜ

Takımdan ayrılacağı iddia edilen Sinan Gümüş ve yeni transfer Maicon’un sezon öncesi konsantrasyonu yüksek gözükürken, bir başka yeni transfer Younes Belhanda gol attığı maçta 42. dakikada sakatlığı nedeni ile oyundan alındı. Bafetimbi Gomis de Galatasaray formasını ilk kez 65. dakikada sırtına geçirdi.


YORUMLAR

  • 0 Yorum