MERT AYDIN

MERT AYDIN


Van Persie'nin ayrılması herkes için en iyisi

14 Nisan 2017 - 05:45

NTVSpor yorumcusu ve futboo yazarı Mert Aydın'la bu haftaki söyleşimizin konusu Fenerbahçe'ydi..

1. Fenerbahçe'de 2 yıldır en çok konuşulan adam van Persie.. Hollandalı ylıdız 3. bir şansı hak ediyor mu.. Kalsa yeni bir teknik adamla başarılı olabilir mi.. Yoksa mutlaka elden çıkarılmalı mı..

Robin Van Persie büyük marka. Ama belli ki fiziksel olarak sezonun belli bir bölümünde yararlanabiliyorsunuz. Fenerbahçe’nin böyle bir futbolcuyu kaldırabilmesi mümkün değil. Atıyorum Real’de olabilir. Arada oynatırlar. Ama FFP’yi ve yüklü maaşını düşünürsek yolların ayrılması herkes için en iyisi.

2. Fenerbahçe'yi yeni sezonda çok büyük bir ihtimalle Aykut Kocaman çalıştıracak.. Emenike, Sow, Stoch, Salih, Volkan Demirel, Hasan Ali'nin kaderleri de Kocaman'a bağlı olacak.. Sence hangileri kalmalı, kimlerle yollar ayrılmalı..

Emenike’nin kalması sağlıklı değil. Futbolcunun da bunu isteyeceğini düşünmüyorum. Diğerleri tabii ki hocaya bağlı. Ancak iyi talipler her futbolcunun gidebileceği anlamına gelir.

3. Fenerbahçe'nin Türkiye Kupası'nı kazanması bu sezonu nasıl değerlendirmemize yol açar.. 

Karışık duygular yaratır. Ama büyük takımların taraftarları kupayı sadece teselli olarak görür. Ya da finalde derbi oynarsınız önemi artar. Başakşehir yarı finaldeki rakip olacak. Galatasaray ve Beşiktaş kupada yok. Sanki kupadan çok ligdeki Gaalatasaray ve Beşiktaş derbileri, sezonun nasıl hatırlanacağına karar verecek.

YORUMLAR

  • 0 Yorum