MERT AYDIN

MERT AYDIN


Beşiktaş-Benfica maçı unutulmazlar arasındaydı

04 Ocak 2017 - 06:13

1. Sezonun ilk yarısında seni en çok etkileyen isim kimdi.. (Yönetici, hakem, futbolcu, teknik adam olabilir)

Açıkçası bunca olumsuzluk arasında Başakşehir’in Altınordu’dan transferi Cengiz’in kısa sürede gösterdiği performans etkileyiciydi.

Altınordu’nun bu oyuncuyu futbol bilgisi ve hayat bilgisi anlamında ne kadar iyi hazırladığını gördüm. Abdullah Avcı da o kadar bilinçli yapmış ki transferi.  Yerini, planını önceden belirlemiş. Cuk oturdu.

2. Sende en çok etki bırakan maç hangisiydi..

İlk yarıda oynanan hiçbir maç bende iz bırakmadı. Birkaç iyi maç oldu ama genel anlamda maalesef birkaç ay içinde hafızadan çıkacak maçlar oynandı. Avrupa kısmı öyle değil. Beşiktaş-Benfica, Fenerbahçe-Feyenoord, Villarreal-Osmalıspor maçları unutulmazlar arasına girdi.

3. Performansıyla hayal kırıklığı yaratan üç isim.. (Yönetici, hakem, futbolcu, teknik adam olabilir)

Tüm hakemlerimiz demesi kolay. Ama aslında mental olarak yorulan yetenekli hakemlerini koruyamayan ve üst üste maçlar vererek yıpratan MHK yönetimi ilk sırada. Trabzonspor teknik kadrosu da bu grubun içine girer herhalde.

Diğer taraftan çoğu kulüplerine yanlış politikalarla eksi puanlar aldırtan TFF 1.Lig kulüp yöneticileri de net bir şekilde hayal kırıklığı. Bundan utanmayıp hakkını arayan futbolcuları aldıkları kararla tehdit etmeleri de cabası.

4. İlk yarının onbirini nasıl yaparsın..

Muslera – Vrsajevic, Kjaer, Marcelo, Latovlevici  - Emre - Lens, Sneijder, Cengiz – Batalla – Cenk

5. Transfer döneminde şampiyonluğa oynayan takımların hamlelerini nasıl görüyorsun..

Tespitler genelde doğru görünüyor. Ne var ki Finansal Fair Play nedeniyle istedikleri gibi harcama yapamıyorlar. Bu konu nedeniyle oyuncu seçimlerinde soru işaretleri var.

YORUMLAR

  • 0 Yorum