A Milliler Makedonya'ya gitti

Dünya Kupası elemelerinde 11 Haziran Pazar günü Kosova ile Arnavutluk’ta karşılaşacak olan A Milli Takımımız, yarın Makedonya ile yapacağı hazırlık maçı için bu ülkeye gitti.

A Milliler Makedonya'ya gitti
04 Haziran 2017 - 15:13

Riva'da bulunan Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde dün toplanan milliler, bugün Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan özel bir uçakla Üsküp'e gitti.

Milli takım kafilesine çağrılan Beşiktaşlı futbolcular Gökhan Gönül, Oğuzhan Özyakup, Cenk Tosun ve Caner Erkin ile Çin ekibi Beijing Guoan'da forma giyen Burak Yılmaz, kafileden ayrı olarak terminale geldi. 

ŞENER KADRODAN ÇIKARILDI

Ay-yıldızlıların yapacağı Makedonya ve Kosova maçları öncesi kadroya davet edilen isimlerden Fenerbahçeli Şener Özbayraklı, sakatlığı nedeniyle kadrodan çıkarıldı.

Şener Özbayraklı'nın, uyluk arka grup adalesinde geçmiş dönemde yaşamış olduğu sakatlığın, takımıyla yaptığı idman sırasında nüksetmesi üzerine aday kadrodan çıkarıldığı açıklandı.

MİLLİLERİN PROGRAMI YOĞUN

Hazırlık maçında yarın Makedonya ile karşı karşıya gelecek A Millilerimizin oldukça yoğun bir programı var. 

Kafile, Üsküp'te yarın oynanacak müsabakanın hemen ardından Kosova maçı için yapılacak kamp nedeniyle Slovenya'ya geçecek.

Üsküp'ten İtalya'nın Trieste kentine, oradan da kara yoluyla Slovenya'nın Portoroz şehrine gidecek olan Ay-yıldızlı kafile, 10 Haziran Cumartesi gününe kadar burada kamp yapacak.

2018 Dünya Kupası Avrupa Elemeleri'nde 11 Haziran Pazar günü Arnavutluk’un İşkodra kentinde Kosova'yla ile karşılaşacak A Milli Takımımız, 10 Haziran günü bu şehre geçecek.

YORUMLAR

  • 0 Yorum