Fenerbahçe'den Kocaman hamleler

Bu sezon hedeflerinin uzağında kalan Fenerbahçe’de yeni bir dönem başlıyor. Aykut Kocaman’ın takımın başına geçmesiyle birlikte yepyeni bir yapılanma görülecek.

Fenerbahçe'den Kocaman hamleler
04 Haziran 2017 - 15:27

Büyük hedeflerle başladığı 2016/17 sezonunda hedeflerine ulaşamayan Fenerbahçe, sezonu kupasız tamamladı. FFP kıskacında, olumsuz şartların olduğu, oyuncuların bütünlük sağlayamadığı dönemde Fenerbahçe, Kocaman’a ihtiyaç duydu.

2013/14 sezonundan beri gün yüzü göremeyen Fenerbahçe, Aykut Kocaman ile yepyeni bir sayfa açıyor.

YARIN İŞ BAŞI

Konyaspor’u iki sene üst üste Avrupa kupalarına taşıyan Kocaman, Ziraat Türkiye Kupası’nı da elde ederek Konyaspor’a güzel anılar bırakarak ayrıldı.

Aykut Kocaman, yarın Fenerbahçe Kulübü’ne gelerek 27 Haziran’da başlayacak kamp dönemi ve transfer edilen oyuncular hakkında bilgi alacak.

KAMP ROTASI

Fenerbahçe, 2 haftalık tatilin ardından 27 Haziran’da İstanbul’da toplanıp, Topuk Yaylası’na geçecek. Ardından Belçika’da turnuvaya katılacak olan sarı-lacivertliler, maçlarla lige hazırlanacak.

SÖZLEŞMELER YENİLENİYOR

Fenerbahçe’de sözleşmesi sona eren Volkan Demirel ve Hasan Ali Kaldırım, yönetimle masaya oturacak. İki oyuncunun da bu hafta içinde imza atması bekleniyor.

Sow ve Lens konusunda da yarın girişimlere başlayacak olan Fenerbahçe, oyuncuların kulüpte kalma isteklerini koz olarak kullanacak.

YORUMLAR

  • 0 Yorum