Abdullah Avcı: "Gruptan çıkmak bizim için gerçekçi hedef olur"

Yarın akşam UEFA Avrupa Ligi'nde Ludogorets Razgrad ile mücadele edecek Medipol Başakşehir'de teknik direktör Abdullah Avcı, maç öncesi bir basın toplantısı düzenledi.

Abdullah Avcı: "Gruptan çıkmak bizim için gerçekçi hedef olur"
13 Eylül 2017 - 23:15

Medipol Başakşehir'in teknik direktörü Abdullah Avcı, UEFA Avrupa Ligi'nde Ludogorets Razgrad ile oynayacakları maç öncesi 3. İstanbul Fatih Terim Stadı'nda bir basın toplantısı düzenledi. 

Avcı, yarın Bulgar ekibini yenerek gruba iyi başlamak istediklerini belirterek "Ludogorets, Bulgaristan'ın önemli takımlarından biri. Geçen sene Şampiyonlar Ligi'nde grup oynamış, Basel maçları berabere bitmiş. Avrupa kupalarında son 6 senedir deneyimi olan bir takıma karşı mücadele edeceğiz. Teknik kapasitesi yüksek, oynamaya müsaade edersen oynamaya müsait bir takım. Özellikle kenar oyuncuları çok hızlı, bir geçiş takımı. Sevilla ve Brugge maçlarındaki gibi topa sahip olmalı ve topun değerini bilmeliyiz. Hem agresif olmalı hem de savunmada doğru pozisyon almamız gereken bir rakiple oynayacağız. Kazanma arzusuyla yarın sahaya çıkacağız. Bu seviyede her maç zor. Sahanın içinde sistemimizle, düzenimizle kazanmaya çalışacağız" dedi.

Abdullah Avcı, gerçekçi hedeflerinin gruptan çıkmak olduğunu belirterek "Oyun olarak 3 senedir gelişen bir takımız. Şampiyonlar Ligi'nde iki ön eleme bize çok önemli deneyim kazandırdı. Tecrübeli oyuncularım var ama ilk defa kulüp tarihinde grup maçı oynayacağız. Hep parçadan bütüne gittik. Öncelikli hedef gruptan çıkabilmektir. Eğer gruptan çıkabilirsek bizim için gerçekçi ve ulaşılabilir hedef olur. Ondan sonrasına bakacağız" değerlendirmesinde bulundu.

Avcı son olarak sakatlığı yeni atlatan Mossoro ve son oynanan Fenerbahçe maçında sakatlanan Mahmut Tekdemir hakkında da "Mossoro yarın bizle beraber olacak. Son antrenmanda bir problem yaşamazsa. Mahmut'un durumu ise belli değil, şu an itibarıyla sahada koşu yapacak. Yarın bizimle olmayacak gibi duruyor." şeklinde konuştu.

YORUMLAR

  • 0 Yorum