Adebayor transfer iddiaları hakkında konuştu

Başakşehir’in Togolu golcüsü, L’Equipe gazetesine verdiği röportajda “Ligue 1'e geri dönebilirim tabii ki, profesyonel kariyerime Metz'de başladım. Fransa'ya ilgili iyi anılarım var. Gelecekte bir gün tekrar oynamam diyemem…”

Adebayor transfer iddiaları hakkında konuştu
11 Haziran 2017 - 16:06 - Güncelleme: 11 Haziran 2017 - 16:19

Spor Toto Süper Lig’i ikinci sırada tamamlayan, Ziraat Türkiye Kupası’nda da final oynayan Medipol Başakşehir’in başarısında payı bulunan Emmanuel Adebayor, Fransa’da yayınlanan L’Equipe gazetesine çarpıcı açıklamalar yaptı.

Medipol Başakşehir’e sezonun devre arasındaki ara transfer olan Togolu futbolcu önce sakatlığı nedeniyle forma giyememiş, daha sonra çıktığı 16 maçta 7 gol 2 asist yaparak turuncu-lacivertlilere önemli katkıda bulunmuştu.

Adebayor, L’Equipe gazetesine verdiği röportajda, geçen sezon başında Fransa’nın Lyon takımından transfer teklifi aldığını belirterek şöyle konuştu: ”O dönemde bu olay pek ses getirmedi. Benimle temasa geçtiler, Lyon'a gittim.

Ama başka sebeplerden dolayı değil, kendim istemediğim için transferim gerçekleşmedi. Ligue 1'e geri dönebilirim tabii ki, profesyonel kariyerime Metz'de başladım. Fransa'ya ilgili iyi anılarım var. Gelecekte bir gün tekrar oynamam diyemem.”

Adebayor, Marsilya’ya transfer olacağı  iddiaları içinse şu yanıtı verdi: “Takımımla bir sene daha sözleşmem var. Ayrılmak için bir nedenim yok. Türkiye'de gayet iyiyim.”
Kaynak: Ajansspor

YORUMLAR

  • 0 Yorum