Barcelona'dan Verratti için dudak uçuklatan teklif

Gelecek sezon için önemli bir orta saha oyuncusunu kadrosuna dahil etmek isteyen Barcelona, Marco Verratti için PSG'nin kapısını dev bir teklifle çalıyor.

Barcelona'dan Verratti için dudak uçuklatan teklif
11 Haziran 2017 - 15:45

İspanya La Liga'da ve Şampiyonlar Ligi'nde beklentilerin ardında kalan Barcelona, gelecek sezona daha güçlü bir kadroyla girmek için kolları sıvadı. Katalan ekibi, bu bağlamda PSG'nin yıldızı Marco Verratti'ye dudak uçuklatan bir teklif sunacak. 

100 MİLYON EURO'LUK TEKLİF

Mediaset Premium'un haberine göre Juventus'un da peşinde olduğu 24 yaşındaki orta saha oyuncusu için yarın PSG'ye teklif yapacak Barcelona'nın 100 milyon Euro önereceği iddia edildi. 

LIGUE 1'DE KALMAK İSTEMİYOR

Bugün L'Equipe'te çıkan habere göre Marco Verratti, PSG'de yeni sportif direktör Antero Henrique'ye bu yaz takımda kalmayacağını açıklarken oyuncunun menajeri Donato Di Campli de Ligue 1'in artık oyuncusu için yeterli olmadığını belirtmişti. 

JUVENTUS TARAFTARI

Daha öncesinde Juventus taraftarı olduğunu belirten İtalyan oyuncunun Zebralar tarafından 80 milyon Euro'luk bir bedelle transfer edilmek istendiği belirtilirken, Verratti'yi kaçırmak istemeyen Barcelona'nın bu transferi çabuk bitirmek için birçok fedakarlık yapacağı iddia edildi. 

5 FARKLI KULVARDA OYNADI

Bu sezon Fransız ekibiyle 38'i ilk 11 olmak üzere 5 farklı kulvarda 43 maça çıkan Verratti, 3 gol atıp 7 de asist yaptı. 

YORUMLAR

  • 0 Yorum