Porto'nun yıldızına Milan talip

Bu sezon Porto'nun Avrupa futbol piyasasına sunduğu son yıldız olan Andre Silva'ya Milan talip oldu.

Porto'nun yıldızına Milan talip
11 Haziran 2017 - 16:11 - Güncelleme: 11 Haziran 2017 - 16:17

Serie A'da beklentilerin ardında kalan Milan, yeni sahipleriyle beraber gelecek sezona iddialı bir kadroyla girmek için çalışmalarını sürdürüyor. Hali hazırda üç transfer yapan İtalyan devi forvet mevkisi için de Porto'nun son yıldızı Andre Silva'yı istiyor. 

TEKLİF 36 MİLYON EURO

Portekiz gazetesi Diario de Noticias'a göre Milan yetkilileri genç oyuncunun menajeri Jorge Mendes ile geçtiğimiz perşembe günü bir araya gelerek 36 milyon Euro'luk bir teklif yaptı. Ayrıca Roberto Mancini'nin başına geçtiği Zenit tarafından da istenen Silva'nın henüz bir karar vermediği belirtildi. 

HEM ATIYOR HEM DE ATTIRIYOR

Bu sezon başında Porto'da a takıma yükselen ve forvet dışında yardımcı forvet olarak da görev yapabilen Andre Silva, 39'u ilk 11 olmak üzere çıktığı 43 karşılaşmada 20 gol atarken 7 de asist yaptı. 21 yaşındaki Portekizli oyuncu bu rakamlarla takımının gole en çok katkı yapan ismi oldu.

ÜÇ OYUNCU ALINDI

Yeni Çinli sahipleriyle eski günlerine dönmek için kolları sıvayan Milano ekibi, bugüne kadar üç transfer gerçekleştirdi. İlk olarak Villarreal'in savunma oyuncusu Mateo Musacchio'yu 14 milyon Euro'ya renklerine bağlayan Kırmızı-Siyahlılar, daha sonra Atalanta'da Franck Kessie'yi iki yıllığına 8 milyon Euro ücretle kiraladı. Son olarak da Wolfsburg forması giyen sol bek Ricardo Rodriguez'i kadrosuna dahil eden Milan, birkaç transfer daha yapmayı planlıyor. 

YORUMLAR

  • 0 Yorum