Akçay'dan Aykut Kocaman açıklaması

Osmanlıspor Teknik Direktörü Mustafa Reşit Akçay, bir televizyon programında, gönderdiği mesajın amacı dışında kullanıldığını açıkladı.

Akçay'dan Aykut Kocaman açıklaması
14 Ekim 2018 - 17:14 - Güncelleme: 14 Ekim 2018 - 21:12

Osmanlıspor'un başarılı teknik direktörü Mustafa Reşit Akçay, yaptığı yazılı açıklamada, meslektaşları aleyhinde bugüne kadar hiçbir eleştiri yapmadan yaşadığını vurgulayarak, "Bir televizyon programında benden alınan bir mesajın amacı dışında kullanılmasından ve son derece saygı duyduğum bir meslektaşımın yanlış gösterilmesinde kullanıldığı için üzgünüm." sözcüklerini kullandı.

59 yaşındaki teknik adam, açıklamasında şunları kaydetti:

"Benim için önemli olan kamuoyunun bakış açısından çok Aykut Hocam'ın (Kocaman) bakış açısıdır. Bilgim dışı dost ilişkisiyle yazılan bu mesaj, bir konu ile ilgili sanılmış ve dosta yazılmıştır. Dostum olarak gördüğüm Aykut hocamın bu konuyu bu hassasiyetle görmesi en büyük dileğimdir. 'Altın her yerde altındır yere de düşse." Şayet meslektaşıma bir hayal kırıklığı ve ruhunda acı yaşatmışsam özür dilerim. Sehven de olsa bu durumun yaşanılmasından son derece üzgünüm. Saygılar sunarım."

Basında yer alan haberlerde, Akçay'ın Kocaman'ın ardından Konyaspor'un başına geçtiği dönem için  "Bana böyle bir veri gelmedi, Konyaspor'un başına geçtiğimde bu veriler silinmişti. Ben analizleri inceleyemedim" ifadesinikullandığı iddia edilmişti.

YORUMLAR

  • 0 Yorum