Alanyaspor, Fernandes'e imza attırdı

Aytemiz Alanyaspor, transfer ataklarına devam ediyor. Hırvatistan'dan Junior Fernandes'i kadrosuna kattı. Fernandes kendisine Alanyaspor'a bağlayan imzayı attı.

Alanyaspor, Fernandes'e imza attırdı
04 Eylül 2017 - 22:41

Aytemiz Alanyaspor, transfer ataklarına devam ediyor. Hırvatistan'dan Junior Fernandes'i kadrosuna kattı. Fernandes kendisine Alanyaspor'a bağlayan imzayı attı.  Dinamo Zagreb forması giyen oyuncu, 3 senelik sözleşme ile Alanyaspor kadrosuna dahil oldu. Alanyaspor yeni sezonu da orta sıralarda tamamlamayı hedefliyor. 

Geçen sene Vagner Love'un gol kralı olması ve Brezilyalı golcünün ekstra performansı ile ligde kalmayı başaran ve üst sıralara tırmanan Akdeniz ekibi, bu sezon da en azından konumunu korumayı hedefliyor.


Alanyaspor Başkanı Hasan Çavuşoğlu, yaptığı resmi açıklamada geçen sezon devreden itibaren Alanya'da kiralık olarak forma giyen Fernandes'in Alanyaspor ile 3 senelik mukavele imzaladığını açıkladı. Geçen sezon iyi bir performans sergileyen futbolcudan Alanyaspor bu sezon iyi bir performans bekliyor.

Dinamo Zagreb Kulübü ile Alanyaspor'un anlaştığını açıklayan Başkan Çavuşoğlu,  Dinamo Zagreb Başkanı Zdravko Mamiç’e anlayışı nedeniyle teşekkür ettiğini vurguladı. Aytemiz Alanyaspor Başkanı, yeni transferlerinden geçen sezondan daha iyi bir performans beklediklerini dile getirdi.

Junior Fernandes, yarın Aytemiz Alanyaspor'un tesislerinde futbolcuyu Alanya'ya bağlayacak sözleşmenin imzalanacağını belirtti.

YORUMLAR

  • 0 Yorum