Antalya istemişti West Ham'a gidiyor

Zaman zaman sansasyonel transferlerle gündeme gelen Antalyaspor’un istediği Arsenal'in yıldızı Jack Wilshere, geleceği hakkında konuştu.

Antalya istemişti West Ham'a gidiyor
27 Temmuz 2017 - 10:45 - Güncelleme: 27 Temmuz 2017 - 13:58

Antalyaspor’un transfer teklifinde bulunduğu İngiliz orta saha, gönlündeki kulübün Slaven Bilic’İn West Ham’ı olduğunu açıkladı.

MALİYETİ ÇOK GELDİ

Yaz transfer dönemindeki flaş ünlü oyuncu transferleri ile zaman zaman gündeme gelen Antalyaspor, hedefine Arsenal’den ayrılması beklenen Jack Wilshere’ı koymuştu. Oyuncu ile ciddi şekilde ilgilenen Akdeniz ekibi, bir teklif yapmış ancak daha sonra Antalyaspor başkanı Ali Şafak Öztürk transferden yüksek maliyet nedeniyle vazgeçildiğini açıklamıştı.

WEST HAM İLGİLENİYOR

Antalyaspor’un yüksek maliyeti nedeniyle vazgeçtiği İngiliz milli oyuncusu ile ilgilenen en ciddi kulüp, Slaven Bilic’in çalıştırdığı West Ham olarak gözüküyor. Arsenal ile olan sözleşmesi 2018 yılında bitecek Wilshere, İngiliz basınında çıkan haberlere göre önümüzdeki günlerde çok küçük bir bonservis karşılığında West Ham United’ın yolunu tutacak.

Geçen sezon Arsenal'de 2 resmi maç oynadıktan sonra Bournemouth'a kiralanan 25 yaşındaki İngiliz orta saha oyuncusu sezonu 2 asistle tamamlamıştı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum