Barça son nefeste

La Liga'ya üçte üçle başlayan Barcelona, Getafe deplasmanında 1-0 geriye düşmesine rağmen 2-1 kazanarak liderliğini sürdürdü.

Barça son nefeste
16 Eylül 2017 - 18:50

Getafe sürpriz yaptı

La Liga'nın 4.hafta maçında Getafe deplasmanına konuk olan Barcelona, maça iyi başlayan taraf oldu. Başlangıçtan itibaren top hakimiyetini koruyan Katalan ekibi, hiç beklemediği bir performansla karşılaştı. Direkt oyunu tercih eden Getafe, 15.dakikadan itibaren pozisyonlar bulmaya başladı. Top üstünlüğünün Barça'da, pozisyon üstünlüğünün sürpriz bir şekilde Getafe'nin oldu. Ev sahibi ekip, 39.dakikada Gaku Shibaski ile skoru 1-0'a getirdi. İlk 45 dakika sürpriz bir şekilde 1 farklı Getafe üstünlüğü ile sonuçlandı.


Barcelona istediğini aldı

Maçın ikinci devresine ise daha iyi başlayan taraf konuk takım Barcelona oldu. Topa sahip olma üstünlüğü ile beraber pozisyon üstünlüğünü ele geçiren Katalan ekibi, rakibine nefes aldırmamaya başladı. Sergi Roberto'nun asistinde golü bulan Denis Suarez, skora dengeyi 62.dakikada getirdi. Beraberlik golünden sonra rakip ceza sahasını abluka altına alan Barcelona, aradığı golü Paulinho ile 84'te buldu. Katalan ekibi bu sonuçla La Liga'da 4.hafta sonunda Katalan ekibinin puanı 12'ye yükseldi.


Arda İlçöl futboo.com

YORUMLAR

  • 0 Yorum