Bilic'in West Ham'ı suskun

İngiltere Premier Lig’in 5.haftasında West Bromwich Albion sahasında Slaven Bilic’in yönetimindeki West Ham’ı konuk etti. 90 dakika boyunca mücadelede gol sesi çıkmadı ve takımlar sahadan 0-0 beraberlikle ayrıldı.

Bilic'in West Ham'ı suskun
16 Eylül 2017 - 18:50

Tony Pulis yönetiminde West Bromwich Albion 4-2-3-1 formasyonu ile maça başlarken, yıldız golcüsü Salomon Rondon maça yedek kulübesinde başladı. Slaven Bilic’in West Ham’ı ise geçen haftaki dizilimini değiştirmedi ve maça 3-4-3 taktiğiyle çıktı.

İlk yarıda takımlar yenişemedi

Karşılaşma kontrollü bir futbolla başladı. İki ekipte risk almayıp, tempoyu oldukça aşağıda tuttu. West Ham Jose Fonte’nin başarılı paslarıyla orta sahadaki hakimiyeti elinde tutmak isterken, ev sahibi ekip yeni transferi Kieran Gibbs’in ekstra performansıyla atak şansı buldu. Yakaladığı pozisyonları değerlendiremeyen takımlar, soyunma odalarına 0-0 eşitlik ile gitti.

Gol sesi çıkmadı

Karşılaşmanın ikinci devresine daha agresif bir futbolla başlayan konuk ekip West Ham, hücum takviyeleriyle kilidi kırmak istedi ancak başaramadı. West Bromwich kontrollü ve rahat bir futbolla rakibin agresif futbolunu domine etti. İkinci yarıda da gol sesi çıkmayınca taraflar sahadan 0-0 beraberlik ile ayrıldı.

Slaven Bilic yönetimindeki West Ham, Premier Lig’in 5.haftasında bu beraberlikle puanını 4’e çıkartırken, ev sahibi West Bromwich haftayı 8 puanda tamaladı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum