Monaco rahat kazandı

Beşiktaş'ın Şampiyonlar Ligi G grubundaki rakibi Monaco, Fransa 1.Lig'inin 6.haftasında sahasında konuk ettiği Strasbourg'u 3-0 mağlup etti. Kırmızı beyazlıların Kolombiyalı yıldızı Radamel Falcao 2 gole imza atarken, 1'de asist yaptı.

Monaco rahat kazandı
16 Eylül 2017 - 19:46

Mücadeleye 4-4-2 formasyonu ile başlayan Monaco'da, yeni transfer Stevan Jovetic ilk 11'de yer aldı. 

Maçın başlangıç düdüğünün ardından agresif bir futbolla gol bulmak isteyen ev sahibi ekip kilidi kıramadı. Zayıf rakibi karşısında atak futbolu oynayan Monaco, aradığı golü 44.dakikada buldu. Falcao'nun pasıyla buluşan Rony Lopes ilk yarının skorunu belirledi: 1-0.

Falcao gollerine devam etti

Soyunma odasından tek farklı üstünlük ile dönen Monaco'nun işi iyice kolaylaştı. Zayıf rakibinin dayanıklılığını kıran Kırmızı beyazlı ekip 51.dakikada Kolombiyalı süper yıldızıyla tekrardan güldü. Jorge'nin pasında topu ağlarla buluşturan Radamel Falcao farkı ikiye çıkarttı. Dakikalar 67'yi gösterirken Falcao yeniden sahne aldı ve kendisinin ikinci takımının 3'üncü golünü kaydetti. Karşılaşmada daha fazla gol sesi çıkmadı ve ev sahibi ekip sahadan 3-0 galip ayrıldı.


Monaco bu galibiyetiyle ligdeki puanını 15'e yükseltti ve Paris Saint-Germain'i takip etmeyi sürdürdü. Konuk ekip Strasbourg ise 6.haftadaki 4'üncü mağlubiyetini aldı ve haftayı 4 puanla tamamladı.


YORUMLAR

  • 0 Yorum