Barcelona, Türk oyuncu için 60 milyon euro önerdi

Barcelona'nın Coutinho transferinden sonuç alamaması nedeniyle, Katalan ekibi Arsenal'in Türk oyuncusu Mesut Özil'e yöneldi. Barça, 60 milyon euro'yu gözden çıkardı.

Barcelona, Türk oyuncu için 60 milyon euro önerdi
01 Eylül 2017 - 15:10

Barcelona'nın Coutinho transferinden sonuç alamaması nedeniyle, Katalan ekibi Arsenal'in Türk oyuncusu Mesut Özil'e yöneldi. Barça, 60 milyon euro'yu gözden çıkardı. 2013 yılında transfer döneminin son gününde Real Madrid'den Arsenal'e transfer olan Mesut Özil, Arsenal'de harika bir performans ortaya koydu. Mesut Özil'in Arsenal performansı sonrasında oyuncuyu gönderen Mourinho, taraftarın hedefi haline gelmişti.

Seneye sözleşmesi bitiyor

2018 yılında Arsenal ile sözleşmesi bitecek olan Mesut Özil, Londra ekibi ile sözleşme yenilemeyi düşünmüyor. 28 yaşındaki deneyimli oyuncu, Alman Milli Takımı'nın da değişilmez bir parçası konumunda. Arsenal ile şampiyonluk vizyonu ile yola çıkan yıldız futbolcu, 4 sene boyunca hiçbir başarının yakalanamamış olmasından dolayı Londra ekibinden ayrılmak istiyor.


Arsenal'de takım olarak bir geriye gidişin yaşanması, Mesut Özil için ayrılık için en önemli etkenlerden birisi oluyor. Yıldız futbolcu takımın formsuz ve isteksiz olmasından dolayı kariyerinin geriye gittiği düşüncesinde. Bu nedenle, Arsenal'den ayrılarak hedefleri olan bir kulüpte forma giymeyi arzu ediyor.

Coutinho çıkmazı

Barcelona'nın Coutinho transferinde bir türlü sonuca varamaması, Katalan ekibinin bir başka alternatif olarak Mesut Özil'e yönelmesine neden oldu. Arsenal'in kilit oyuncusu olmasından dolayı transferinin düşük bir ihtimal olduğu tahmin ediliyor. Ancak gelecek sene Mesut Özil'in sözleşmesinin bitecek olması, Arsenal'in 60 milyon euro bonservis bedeline hayır diyememesinde etkili olabilir.


YORUMLAR

  • 0 Yorum