Başakşehir'in yenemediği takım yok

Adanaspor galibiyetiyle şampiyonluk umudunu sürdüren Medipol Başakşehir'in, bu sezon Süper Lig’de mağlup etmediği takım bulunmuyor. Lider Beşiktaş ise Başakşehir ve Fenerbahçe’ye karşı galibiyet sevinci yaşayamadı.

Başakşehir'in yenemediği takım yok
28 Mayıs 2017 - 13:05

Medipol Başakşehir, Süper Lig'in 33. haftasında Adanaspor'u mağlup ederek, 2016-2017 sezonunda ligdeki tüm takımları yenmeyi başaran tek takım olma unvanını elde etti. 

Turuncu-lacivertliler, sezonun ilk yarısında deplasmanda berabere kaldığı rakibini, uzatma dakikalarında Napoleoni'nin golüyle 2-1 mağlup ederek, 17 takımı da aynı sezonda yenmeyi başardı. 

LİDER İKİ TAKIMA TAKILDI

Beşiktaş ise bu sezon ligdeki 17 takımın 15'ini yenerken, Fenerbahçe, Galatasaray, Trabzonspor ve Antalyaspor ise 12 rakibi karşısında kazanabildi. 

Süper Lig'de şampiyonluğa yakın olan Beşiktaş, bu sezon sadece Başakşehir ve Fenerbahçe ile oynadığı maçlarda galibiyet sevinci yaşayamadı. Başakşehir ile 1-1 berabere kalan siyah-beyazlılar, deplasmanda ise 3-1 kaybetti. 

Beşiktaş, Fenerbahçe derbilerinde de istediği sonuçları alamadı. Kadıköy'de golsüz berabere kalan siyah-beyazlılar, sahasında da 9 kişi kalan rakibi karşısında uzatma dakikalarında yediği golle 1-1'lik sonuca razı oldu. 

KANARYA 4 TAKIMI YENEMEDİ

Ligin üçüncü basamağında yer alan Fenerbahçe, bu sezon Beşiktaş, Kayseri, Bursa ve Antalyaspor'a üstünlük sağlayamadı. Sarı-lacivertli takım, ilk yarıda berabere kaldığı Adana ile son hafta maçında deplasmanda karşılaşacak. Kanarya kazanamazsa bu sezon yenemediği takım sayısı 5 olacak. 

Galatasaray ise 5 takım karşısında kazanamadı. Sarı-kırmızılılar, Beşiktaş, Fenerbahçe, Trabzon, Başakşehir ve Kayseri ile sahasında ve deplasmanda oynadığı maçlarda galibiyet alamadı.

ÇALIMBAY İLE COŞTU

Rıza Çalımbay'ın gelmesinden sonra beşinciliğe kadar yükselen Antalyaspor da 5 takım karşısında galibiyet sevinci yaşayamadı. Kırmızı-beyazlılar, Akhisar, Konya, Galatasaray, Beşiktaş ve Başakşehir karşısında oynadığı maçlarda galibiyete ulaşamadı.  

Kötü başladığı sezonda, yeni transferleri ile toparlanan Trabzonspor da 2016-2017 sezonunda 5 rakibi ile oynadığı karşılaşmalarda kazanamadı. Bordo-mavililer, Alanya, Beşiktaş, Gençlerbirliği, Başakşehir ve Fenerbahçe ile oynadığı ikişer maçta da sahadan galibiyetle ayrılamadı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum