Fenerbahçe – Darüşşafaka Doğuş maçı ne zaman hangi kanalda

Spor Toto Basketbol Süper Ligi’nde normal sezonun ardından play-off heyecanı sürüyor. Rakiplerini saf dışı eden Fenerbahçe ve Daçka yarı finalde karşı karşıya.

Fenerbahçe – Darüşşafaka Doğuş maçı ne zaman hangi kanalda
28 Mayıs 2017 - 13:08 - Güncelleme: 28 Mayıs 2017 - 13:13

Spor Toto Basketbol Süper Ligi'nde Fenerbahçe ile Darüşşafaka Doğuş, play-off yarı final ilk maçında yarın karşı karşıya gelecek.

Fenerbahçe – Daçka arasında oynanacak karşılaşma beIN Sports 3 ekranlarından naklen yayınlanacak. Ülker Sports Arena'da oynanacak karşılaşma saat 20.00'de başlayacak.

NASIL GELDİLER?

Basketbol Süper Ligi’nde normal sezonu lider bitiren Fenerbahçe, çeyrek finalde TOFAŞ'ı 2-0’la saf dışı bıraktı. Sezonu dördüncü sırada tamamlayan Darüşşafaka Doğuş ise çeyrek finalde Banvit'i geçmeyi başardı.

İki takım da bu sezon Turkish Airline EuroLeague’de mücadele etti.  Fenerbahçe bu uzun maratonda şampiyon oldu, Darüşşafaka Doğuş ise çeyrek finalde Real Madrid tarafından kupa dışına itildi.

DURUM 2-2

Takımlar bu sezon 4 resmi maçta karşılaştı. Spor Toto Basketbol Süper Ligi'nde oynanan 2 maçta Fenerbahçe galip gelirken, EuroLeague’de 2 karşılaşma ise Darüşşafaka Doğuş'un üstünlüğüyle tamamlandı.

3 galibiyete ulaşacak takımın finale yükseleceği yarı final serisindeki ikinci maç, 31 Mayıs Çarşamba günü oynanacak. 

Fenerbahçe - Darüşşafaka Doğuş maçının bilet fiyatlarını öğrenmek için tıklayınız...

YORUMLAR

  • 0 Yorum