Belçika - Portekiz muhtemel 11'ler

​​​​​​​EURO2020 son 16 turunda Belçika ile Portekiz kozlarını paylaşacak. İşte kritik maç öncesinde öne çıkan bilgiler ve takımların son durumları...

Belçika - Portekiz muhtemel 11'ler
27 Haziran 2021 - 02:39 - Güncelleme: 27 Haziran 2021 - 02:50
Belçika ile Portekiz, EURO2020 son 16 turunda kozlarını paylaşıyor. Olimpico La Cartuja'da oynanacak karşılaşmayı Alman hakem Felix Brychyönetecek. Mücadele saat 22:00'dan itibaren TRT 1'den naklen yayınlanacak.

Muhtemel 11'ler

Belçika: Courtois, Alderweireld, Boyata, Vertonghen, Meunier, Tielemans, Witsel, Hazard, Bruyne, Eden Hazard, Lukaku

Portekiz: Patricio, Dalot, Dias, Pepe, Guerreiro, Moutinho, Pereira, Sanches, Silva, Jota, Ronaldo

Hem kalite hem güçlü oyun

Bir süredir yakaladıkları jenerasyonlar sebebiyle turnuvaların favorileri arasında gösterilen Belçika, EURO2020'ye çok daha kararlı bir başlangıç yaptı. Danimarka maçında zorlanmalarına karşın genel olarak grup performansları kararlı ve etkileyiciydi. Özellikle Lukaku, Inter ile sezon içerisinde yaptıklarına devam ediyor gibi görünüyor. 2018'de yarı finalde Fransa ile karşılaşan Belçika, bu kez de son 16 turunda son şampiyon Portekiz ile eşleşmek zorunda kaldı.

Daha fazlası olabilir

Fransa ve Almanya ile aynı grupta yer almak elbette zordur. Ancak şampiyon olmak için bu rakiplerle de bir yerlerde karşılaşmak gerekiyor. Ronaldo ve arkadaşlarının, iki güçlü rakibinden yalnızca 1 puan alabilmesi, gelecek için düşündürücü olabilir. Belçika maçı öncesi, o karşılaşmalardan alınacak derslere fazlasıyla ihtiyaç duyabilirler. Ancak Portekiz, EURO2016'yı kazanırken gruptan 3 puanla çıktıklarını da unutmamak gerekir.

Eşitlik var

Belçika ile Portekiz arasında oynanan 9 maçın 3'ü berabere bitti. Diğer 6 karşılaşmada ise taraflar 3'er kez sahadan galibiyetle ayrıldı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum