Hollanda - Çekya muhtemel 11'ler

​​​​​​​EURO2020 son 16 turunda Hollanda ile Çekya kozlarını paylaşacak. İşte kritik maç öncesinde öne çıkan bilgiler ve takımların son durumları...

Hollanda - Çekya muhtemel 11'ler
27 Haziran 2021 - 02:40 - Güncelleme: 27 Haziran 2021 - 02:51
Hollanda ile Çekya, EURO2020 son 16 turunda kozlarını paylaşıyor. Puskas Arena'da oynanacak karşılaşmayı Rus hakem Sergei Karasev yönetecek. Mücadele saat 19:00'dan itibaren TRT 1'den naklen yayınlanacak.

Muhtemel 11'ler

Hollanda: Stekelenburg, Vrij, Ligt, Blind, Dumfries, Jong, Roon, Aanholt, Wijnaldum, Depay, Weghorst

Çekya: Vaclik, Coufal, Celutska, Kalas, Meteju, Holes, Soucek, Masopust, Darida, Jankto, Schick

Güçlü geliyorlar

Dünya Kupası Elemeleri'nde Türkiye ile aynı grupta yer alan ve A Milli Takım'a kaybeden Hollanda, beklentilerin üstünde bir turnuva geçiriyor. Ukrayna ve Avusturya karşısında kayıp yaşama ihtimali yüksek görülen Hollanda, grup aşamasını 3'te 3 ile tamamladı. De Boer'un öğrencileri, 8 gol atarken kalelerinde 2 gol gördü.

Sınırları zorluyorlar

İngiltere ve Hırvatistan'ın grubunu üçüncü sırada bitiren Çekya, rakiplerine kolay teslim olmamalarıyla dikkat çektiler. İngiltere'ye tek golle yenilirken Hırvatistan'dan da 1 puanı kapmayı başardılar. Ancak averaj farkıyla Modric ve arkadaşlarının gerisinde kalarak Hollanda ile eşleştiler.

Çekya 5-3 önde

Hollanda ile Çekya arasında oynanan 10 maçın 2'si berabere bitti. Portakallar 3 karşılaşmayı kazanırken Hollanda 2 kez sahadan galibiyetle ayrıldı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum