Belhanda geri mi dönüyor? Transferde son durum

Galatasaray'ın sözleşmesini sezon bitmeden feshettiği Younes Belhanda için, dedikodular artıyor. Sezonun sona ermesinin ardından Belhanda'nın talipleri artıyor.

Belhanda geri mi dönüyor? Transferde son durum
23 Mayıs 2021 - 01:08 - Güncelleme: 23 Mayıs 2021 - 01:12

FUTBOO | Galatasaray ile yolları sezon bitmeden ayrılan Belhanda için, sezonun sona ermesinin ardından talipler de artıyor.

Son olarak Al Hilal'in talip olduğu Belhanda için eski takımlarından Montpellier'nin bir kez daha devreye girdiği ortaya çıktı. Fransız basınına göre Montpellier, Belhanda ile 3 yıllık anlaşmaya varsa da henüz resmi bir açıklama yapılmadı. 

Belirsizlik devam ederken Belhanda'nın Galatasaray'dan sonra transfer olabileceği takımları değerlendirdik.

Al Hilal

Yaptığı sansasyonel transferlerle dikkat çeken Suudi Arabistan temsilcisi Al Hilal, Çin'deki kariyerini sonlandıran Anderson Talisca'yı istiyordu ancak bu transferde başarılı olamadılar. Talisca'nın Al Nassr'a transfer olmasının ardından Al Hilal'in rotasını Younes Belhand'ya çevirdiği ortaya çıktı. Al Hilal'in Belhanda'ya 3 yıllık için 15 milyon euroluk bir teklif yapması bekleniyor.

Valencia (İspanya)

Finansal olarak zorlu bir süreçten geçen Valencia, bonservis bedeli ödemeyeceği Younes Belhanda'ya talip olan son takım oldu. İspanyol basınına göre Valencia yetkilileri Belhanda'nın menajeri ile görüşmeye başladı.

Montpellier (Fransa)

Younes Belhanda'nın en iyi oynadığı ve adını duyurduğu kulüp Montpellier. Fransa'da büyük bir sürpriz yapıp şampiyon olan o takımın değişilmez futbolcuları arasında yer alıyordu. Takım başkanı, geçtiğimiz sene yaptığı bir açıklamada Belhanda gibi oyunculara kapılarının her zaman açık olduğunu söylemişti. Ancak tek soru işareti paraları yeter mi? Bu bir soru işareti olsa da Fransız basınında yer alan habere göre Montpellier, Belhanda ile anlaşmaya vardı. Resmi açıklama yapılmadığı için Faslı oyuncu için belirsizlik devam ediyor.

Nice (Fransa)

Belhanda ile Fransa'dan ilgilenen bir başka takım. En ciddisi de onlar gibi gözüküyor. Geçtiğimiz transfer dönemlerinde de adı Nice ile anılmıştı. Kendisi de Nice'i yakından tanıyor. Orada oynarken de iyi bir performans sergilemişti. Aslında Faslı futbolcu, Fransa'da oynamayı iyi biliyor. Kendisine hiç yabancı bir yer değil. Fransa onun için çok iyi bir tercih olacaktır. Nice'in verebileceği maaş, Montpellier'e göre daha fazla olabilir.

Monaco (Fransa)

Galatasaray ile Monaco'nun arası transfer konusunda gayet iyi! Önce Falcao, sonra Onyekuru... Monaco yetkililerinin birkaç sezondur zaman zaman Belhanda'yı izlediği haberleri yapılıyordu. Ne kadar doğru bilinmez ama Monaco'nun da oraya transfer aradığı bir gerçek. Slimani'nin Fenerbahçe'den gittikten sonra neler yaptığını gördük. Belhanda'dan da benzer bir etki yapması beklenilebilir.

Lokomotiv Moskova (Rusya)

31 yaşındaki futbolcu, Ukrayna'da Dinamo Kiev'de uzun yıllar oynadı. Soğuk iklimi gayet iyi biliyor. Rusya'da da zorluk yaşamayacaktır. Lokomotiv Moskova da böyle transferler yapmayı çok sever. Önce Manuel Fernandes, sonra Joao Mario'yu o pozisyonda oynattılar. Mario'nun sözleşmesi sona eriyor ve yerine transfer arıyorlar. Tanınmış, 30'lu yaşlara gelen futbolcuları almayı seven Lokomotiv için Belhanda tüm kriterleri karşılıyor.

Real Betis (İspanya)

Younes Belhanda'ya İspanya'da nerede oynamak istersin diye sorarsanız ya Sevilla ya da Real Betis der. Evinin hemen dibinde! İspanya'nın güneyinde bulunan bu iki takım, Fas'a oldukça yakın. Sevilla için yer yok ama Real Betis mantıklı bir tercih. Yeni bir yapılanmaya giden ve takımın başına Pellegrini'yi getiren Betis, transferde bu sene çok kuvvetli olacak. Belhanda için adaylardan biri de Real Betis...

 


YORUMLAR

  • 0 Yorum