Beşiktaş 3 yıl daha Şenol Güneş'le

Deneyimli teknik adamla yaptığı ilk sözleşmede bulunan opsiyonu kullanarak 1 yıl daha devam edecek olan Beşiktaş yönetiminin 2 yıllık yeni sözleşme için de tüm koşullarda anlaşma sağladığı iddia edildi.

Beşiktaş 3 yıl daha Şenol Güneş'le
15 Haziran 2017 - 14:48

Beşiktaş’ta son günlerde manşetlere çıkan ‘Şenol Güneş krizi’ mutlu sonla bitmeye yaklaşıyor. Tecrübeli teknik direktörle 2 yıl önce sözleşme imzalayan ve bu sözleşmedeki opsiyonu kullanarak 1 yıl daha Şenol Güneş’le devam kararı alan Beşiktaş yönetiminin, 2 yıllık yeni sözleşme için tüm koşullarda anlaştığı belirtildi.

SÖZLEŞME TRAFİĞİ SONA ERDİ

Yeni sözleşme için taraflar yaklaşık bir haftadır yoğun bir görüşme trafiği yaşarken, dün gece saatlerinde anlaşmanın sağlandığı ifade edildi.

Beşiktaş Kulübü adına görüşmeleri ikinci başkan Ahmet Nur Çebi’nin sürdürdüğü, son toplantıda, 2 yıllık imza ve yıllık 2.5 Milyon Euro ücret konusunda yeni sözleşme yapılacağı belirtildi.  Beşiktaş yönetiminin, yeni sözleşme imzalanması halinde 2020 yılına kadar kulüpte kalacak olan Şenol Güneş için Vodafone Park’ta özel bir imza töreni hazırlayacağı da alınan bilgiler arasında.
Kaynak: beIN Sports


YORUMLAR

  • 0 Yorum