Ricardo Quaresma tatil yapmıyor

Beşiktaş forması ile bu sezon 44 resmi maça çıkan ve şampiyonluk kupasını kaldıran Quaresma, 2017 FIFA Konfederasyonlar Kupası öncesi Portekiz Milli Takımı’nın başarısı için idmanlarda ter döküyor.

Ricardo Quaresma tatil yapmıyor
15 Haziran 2017 - 15:05

17 Haziran - 2 Temmuz tarihlerinde Rusya’da gerçekleştirilecek olan 2017 FIFA Konfederasyonlar Kupası için geri sayım başlarken, organizasyona katılan takımlar da son hazırlıklarını sürdürüyor.

Turnuvada mücadele edecek olan takımlardan son Avrupa Şampiyonu Portekiz, Rusya’nın Kazan kentinde çalışıyor. Beşiktaş’la son iki sezondur şampiyonluk yaşayan, geçen sezon da Portekiz Milli takımı ile Avrupa Şampiyonluğu kupasını kaldıran Ricardo Quaresma da milli takım kampında hızını kesmeden çalışıyor.

RONALDO DA KADRODA

Geride kalan 2016-2017 sezonunda Beşiktaş forması ile toplam 44 resmi maça çıkan Ricardo Quaresma, FIFA Konfederasyonlar Kupası için de tüm enerjisini ortaya koyuyor.

Teknik direktör Fernando Santos yönetiminde çalışan Portekiz Milli Takımı’nda Ricardo Quaresma’nın yanı sıra Cristiano Ronaldo, Bruno Alves, Pepe gibi yıldızlar da bulunuyor.

YORUMLAR

  • 0 Yorum