Beşiktaş'ın başına geçecektim

İki sezondur Beşiktaş'ta teknik direktör Şenol Güneş'in yardımcılığını yapan Tamer Tuna, “Şenol hocamızdan sonra ben devam edecektim. Bu ayrılık kararının bazı nedenleri var. Hiçbir kulüple anlaşmadım” açıklamasında bulundu.

Beşiktaş'ın başına geçecektim
15 Haziran 2017 - 15:07

Beşiktaş'ın yaşadığı iki şampiyonlukta da pay sahip olan Şenol Güneş'in yardımcısı Tamer Tuna, kulüpten ayrılma kararının ardından ilk kez konuştu. 

Şenol Güneş ile birlikte göreve geldiği iki sezonda iki şampiyonluk görme şansını yakalayan Tamer Tuna, “Beşiktaş'ın Şampiyonlar Ligi'nde ilk 4'te ilk 8'de oynayabilmesi için çok daha iyi bir kadro kalitesine sahip olması lazım. Beşiktaş'ı bırakmak çok zor. Ama bu bir süreç sonucu aranmış bir karar. Burada her şeyi layıkıyla yaşadım. Birçok neden var” diye konuştu. 

“KARARIMIN NEDENLERİ VAR”

“Beşiktaş'taki proje, içimizden bir teknik adamın çıkabilmesiydi” diyen genç teknik adam, “Proje Şenol hocamızdan sonra benim devam etmem şeklindeydi. Ben kendi kariyerim adına bir süreç yaşıyorum. Hocamızla ve başkanla konuştum. Bu ayrılık kararının bazı nedenleri var. Ama bunlar ben ve onlar arasında kalacak” ifadelerini kullandı. 

“KİMSEYLE ANLAŞMADIM”

Yurt dışı planları olduğunun altını çizen Tuna, “İngiltere ile ilgili bir planım vardı. İkinci planım da Süper Lig'le ilgiliydi. İdealist bir teknik adamım. Benim idealim her zaman Beşiktaş. Henüz hiçbir kulüple resmi bir görüşme gerçekleştirmedim. Fikret Orman çok iyi bir başkan. Ne zaman nerede bulunması gerektiğini, nerede müdahale etmesi gerektiğini çok iyi biliyor” diyerek sözlerini tamamladı. 

YORUMLAR

  • 0 Yorum