Valbuena L'Equipe'e açıklamalarda bulundu

Fenerbahçe'nin yeni transferi Mathieu Valbuena, ülkesinde L'Equipe röportaj verdi.

Valbuena L'Equipe'e açıklamalarda bulundu
14 Haziran 2017 - 13:01 - Güncelleme: 14 Haziran 2017 - 13:18

Fenerbahçe'nin pazartesi günü İstanbul'a getirdiği Mathieu Valbuena, sağlık kontrollerinin ardından sözleşme imzalamış ve dün ülkesine dönmüştü. Fransız yıldız, ülkenin en önemli basın organlarından L'Equipe konuşarak transferini, karşılanmasını ve Lyon kariyerini değerlendirdi. İşte Valbuena'nın açıklamaları...

"KARŞILAMA BENİ ÇOK DUYGULANDIRDI"

"Havaalanında yapılan karşılama inanılır gibi değildi. Tam 500 kişi beni karşılamak için gelmişti. Çok duygulandım."


FENERBAHÇE HARİKA BİR STADYUMA SAHİP

"Fenerbahçe'nin stadını daha önce maça çıktığım için biliyordum. Muhteşem bir stat. Ayrıca antrenman tesisleri de harika. Kulübün çok büyük bir müzesi var içerisi kupalarla dolu." 

"HER ZAMAN KAZANMAK İÇİN OYNARIM"

"Lyon'daki misyonumu tamamlamıştım ve benim için değişiklik vakti gelmişti. Herkese buraya güneşlenmeye gelmediğimi söylemek istiyorum. Ben, kariyerim boyunca daima kazanmak için futbol oynarım."

"LYON'DAN ALKIŞLARLA UĞURLANDIM"

"Rusya'dan ayrılı Dinamo Moskova'dan Olympique Lyon'a giderken insanlar benim performansım hakkında çok şüphe duymuştu ama gösterdiği grafikle taraftarları ikna ettim ve oradan alkışlarla uğurlandım."

"PERFORMANSIMA OBJEKTİF BAKILMADI"

"Lyon'da başarılı bir performans sergileyip, takım için her şeyimi verdi, goller attım, katkı yaptım ama hep hep yaşımla ve kazandığım yüksek maaşla medyayı meşgul ettim. Neredeyse kimse sahada yaptıklarıma objektif bakmadı."


"FENERBAHÇE'DE FARKLI OLACAKTIR"

"Lyon'da yaşadığım bütün sorunların ve ön yargıların Fenerbahçe'de yaşanmayacağını düşünüyorum. Hedefim burada şampiyonluk yaşayarak Rusya'da düzenelenecek 2018 Dünya Kupası kadrosunda kendime yer bulmak."

YORUMLAR

  • 0 Yorum