Beşiktaş Soldado için nabız yokladı

Beşiktaş forvet transferi için çalışmalarına devam ediyor. Negredo transferi için bekleyen Siyah Beyazlılar, Soldado’yu da listesine aldı.

Beşiktaş Soldado için nabız yokladı
28 Temmuz 2017 - 09:39 - Güncelleme: 28 Temmuz 2017 - 10:06

Transfer görüşmelerini ağırdan alan Beşiktaş, kadrosuna şimdiye kadar transfer döneminde sadece Pepe ve Orkan Çınar’ı kattı.

Transfer çalışmalarında önceliğini forvet bölgesine veren Beşiktaş, İspanyol forvet Negredo’yu listesinin başına koydu. Negredo cephesinde görüşmeler devam ederken, Siyah-Beyazlılar başka bir İspanyol forvet için de görüşmelere başladı.

BEŞİKTAŞ 4 MİLYONU GEÇMEYECEK

Fanatik’in haberine göre Beşiktaş, Roberto Soldadon’nun menajeriyle temasa geçti. Kara Kartal’ın bu transfer için Villarreal kulübüne maksimum 4 milyon Euro vermeyi göze aldığı belirtilirken, İspanyol kulübünün de yıllık 4 milyon Euro alan Soldado’yu göndermeye sıcak baktığı kaydedildi.

SAKATLIĞINDAN DOLAYI ÇOK AZ OYNADI

 

Roberto Soldado, geçtiğimiz sezon sakatlığından dolayı sadece 11 resmi maçta Villarreal forması giyebildi. Bu maçlarda 4 gol ve 4 asistle oynadı. 

NEGREDO’YA SÜRE VERİLDİ

Haberde, Beşiktaş’ın Negredo transferinde ise İspanyol oyuncuya süre verdiği ifade edildi. Beşiktaş’ı Valencia ile anlaştığı transfer görüşmelerinde, iş Negredo’nun kararına kaldı. Siyah-Beyazlılar’ın Negredo’ya 4 gün süre verdiği öne sürüldü.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum