Beşiktaş'ta Sergen Yalçın ile hedefler

Sergen Yalçın önderliğinde ilk tam sezonuna başlayan Beşiktaş, geçtiğimiz sezonun üstünde bir performans hedefliyor. Bunu başarabilirler mi? Siyah-beyazlı takım eksiklere rağmen şampiyonluk adayları arasında gösteriliyor.

Beşiktaş'ta Sergen Yalçın ile hedefler
10 Eylül 2020 - 13:23
FUTBOO | Geçen sezon pandemi sonrasında ligin en istikrarlı performanslarından birini ortaya koyan Beşiktaş, bu sezon zafere ulaşabilir mi? Siyah-beyazlıların son durumu nedir? Şampiyonluk yolunda artı ve eksikleri nelerdir?

Sergen Yalçın ile beyaz bir sayfa... Siyah-beyazlı taraftarlar, bu sezonun öz evlatları Sergen Yalçın ile farklı geçeceğine inanıyor. Geçen sezon, pandemi sonrasında ortaya konan performansla taraftarlarına umut aşılayan Sergen Yalçın ve öğrencileri, mutlu sona ulaşabilir mi?

Elbette Beşiktaş her zaman tarihi, taraftarı, camiası ve gücüyle şampiyonluğun doğal adaylarından biridir. Ancak sezon öncesinde kafalarda ciddi soru işaretleri olduğunu da atlamamak gerekiyor.

Büyük değişim, büyük risk...

Siyah-beyazlıların geçen sezonki ideal savunma dörtlüsünden elde yalnızca Vida kaldı. Onun da geleceği belirsizliğini koruyor. Sağ bek, sol bek ve bir stoperini kaybeden Beşiktaş, Burak Yılmaz gibi bir silahı da Lille'e yollamak zorunda kaldı.

Savunmaya Welinton, N'Sakala takviyeleri yapılsa da Gökhan ile Caner Erkin'in boşluğunu nasıl dolduracakları bilinmiyor. Henüz santrfor bölgesine de transfer yapmayan Beşiktaş'ta büyük bir değişimin yaşandığı ve bunun getirdiği risklerle karşı karşıya kaldığı söylenebilir.
En büyük kozu Sergen Yalçın

Sergen Yalçın artık kendisini kanıtlamış ve başarıya aç bir teknik adam. Geçen sezon kısıtlı kadroyla neler yapabileceğini herkese gösterdi. Bu sene de camiayı bütünleştirerek beklenmeyen başarılara imza atabilir.

Şampiyonlar Ligi'nden elendi ama...

Devler Ligi ön elemesinde PAOK'a elenilmesi, camiada çatlak seslerin oluşmasına sebep oldu. Elbette Şampiyonlar Ligi arenasında mücadele vermek, hem Beşiktaş hem ülke futbolcu için değerlidir ancak bu kısıtlı kadronun öncelikli olarak Süper Lig'e odaklanması, şampiyonluk yolunda önemli bir avantaj olacaktır.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum