Bobby Dixon'dan kitap sürprizi

EuroLeague'de şampiyonluğa uzanan Fenerbahçe'de takımın yıldızlarından Bobby Dixon, kitap çıkaracağını açıkladı.

Bobby Dixon'dan kitap sürprizi
27 Mayıs 2017 - 15:00

Turkish Airlines EuroLeague'de zafere ulaşan Fenerbahçe'de takımın en önemli parçalarından Bobby Dixon, bir şirketle görüştüğünü ve yakında kitap çıkaracağını açıkladı.

28 YIL SONRA İLK ŞAMPİYONLUKTA PAY SAHİBİ

Profesyonel kariyerine Fransa Ligi'nde Dijon Basket formasıyla başlayan Dixon, 2012-2013 sezonunda Karşıyaka'ya transfer oldu. Burada geçirdiği üç sezon sonunda İzmir ekibine 28 yıl sonra ilk şampiyonluğu getiren kadronun yıldızı olan oyun kurucu, başarılı performansıyla Fenerbahçe'ye transfer oldu. Bu arada Türk vatandaşlığına geçip A Milli Basketbol Takımı'nda da forma giymeye başlayan Birleşik Amerika asıllı oyuncu, Ali Muhammed ismini aldı. 

TÜRK BASKETBOL TARİHİNİN EN BÜYÜK BAŞARISINDA ROL ALDI

Sarı-lacivertli formayla ilk sezonunda lig ve kupa zaferi yaşayan Dixon, bu sezon da Türk basketbol tarihinin en büyük başarısını kazanan Fenerbahçe kadrosunun parçası oldu. 

"YAKINDA KİTAP GELİYOR"

Yaşadığı büyük zaferlerin öncesinde çok zorlu bir çocukluk dönemi geçiren Bobby, Twitter'dan yaptığı açıklamayla kitap çıkaracağını söyledi. Öğle saatlerinde tweet atan, 34 yaşındaki oyuncu, "Biraz önce Türk bir yayıneviyle buluştum. Yakında kitap geliyor" ifadelerine yer verdi. 


YORUMLAR

  • 0 Yorum