Bruma Leipzig'de

Galatasaray, bu sezon Bundesliga’da sürpriz işler başaran Leipzig’le Bruma konusunda anlaştı.

Bruma Leipzig'de
01 Haziran 2017 - 13:10 - Güncelleme: 01 Haziran 2017 - 13:14

Almanya’da bu sezon peri masalı yaşayan Leipzig, başarılı geçen bir sezonun ardından Şampiyonlar Ligi’ne gitmeyi garantiledi.

Gelecek sezonda bu yükselen grafiğini devam ettirmek isteyen Leipzig, gözünü Galatasaray’ın Portekizli yıldızı Bruma’ya takmıştı. Bruma için 9 milyon euro teklif eden Leipzig, Galatasaray’dan veto almıştı.

TEKLİF ARTTI

Geçen hafta Alman kulübü Leipzig’in Ceo’su Oliver Mintzlaff, İstanbul’a gelerek Galatasaray Başkanı Dursun Özbek ile görüştü. Görüşmede Özbek’e yeni teklifini ileten Mintzlaff, masadan 12 milyon euroluk teklifle ayrıldı.

Özbek’in 15 milyon eurodaki ısrarı transferde bekleme evresini işaret etti. Leipzig, sezonu ve kamp programını düşünerek teklifini 15 milyon euroya çıkarttı ve teklifini yazılı olarak dün Galatasaray kulübüne iletti. Galatasaray, gelen teklif doğrultusunda cevabı olumlu geri dönüşle bildirdi ve transferi onayladı.

Galatasaray formasını 2013 yılında giymeye başlayan Bruma, bu sezon Galatasaray formasıyla 29 maçta 11 gol, 6 asitle takımına katkı sağladı. Bruma, Konyaspor karşısında son maçına çıkacak.

YORUMLAR

  • 0 Yorum