Bursaspor'da Prosinecki imzaya çok yakın

Bu sezon oldukça kötü bir grafik çizerek ligde kalmayı son maçta garantileyen Bursaspor, teknik direktör konusunu Prosinecki ile çözüme kavuşturuyor. Hırvat hocanın bugün Azerbaycan Federasyonu yetkilileriyle yapacağı görüşme sonrası yeşil-beyazlı kulübe imza atması bekleniyor.

Bursaspor'da Prosinecki imzaya çok yakın
13 Haziran 2017 - 12:37

Geçtiğimiz sezon ligde takımın başında 5 farklı teknik adam ile sahaya çıkan Bursaspor, yeni sezon öncesi kadrosunu deneyimli bir isme emanet etmenin peşinde. 

Bir yandan yeni sezonun kadrosu için transfer çalışmalarını yürüten yeşil-beyazlı yönetim, bir yandan da takımı teslim edeceği teknik adamı arıyor. Geçtiğimiz hafta görüşülen ancak Azerbaycan Federasyonu'ndan onay alamayan Hırvat teknik adam Robert Prosinecki ile bir kez daha iletişime geçen Bursa temsilcisi, bu kez deneyimli hocadan olumlu yanıt aldı.

BUGÜN NETLEŞECEK

Bursaspor'da görev almaya oldukça sıcak bakan 48 yaşındaki teknik adamın bugün Azerbaycan Federasyon yetkilileri ile bir araya gelerek ve 31 Aralık'ta sona erecek sözleşmesini sonlandırmak istediğini ileteceği bildirildi. 

Türkiye’de daha önce Kayserispor'u çalıştıran deneyimli teknik adamın Bursaspor’un teklifine çok olumlu baktığı ve takımın başına geleceğine kesin gözüyle bakılırken, son durumun bugün netlik kazanacağı gelen bilgiler arasında. 


YORUMLAR

  • 0 Yorum