Edin Visca için Trabzonspor da devrede

Bordo-mavililer Galatasaray’ın gündeminde olan Başakşehirli futbolcu için daha önce yaptığı teklifi güncelleyecek. Yönetim, teknik direktör Ersun Yanal’ın kadrosunda istediği Bosnalı oyuncunun transferi için şartları zorlayacak.

Edin Visca için Trabzonspor da devrede
13 Haziran 2017 - 12:25

Galatasaray’ın, transferi için temaslarını yoğunlaştırdığı Medipol Başakşehir’in Bosnalı futbolcusu Edin Visca konusunda bir rakibi daha var. Kuruluşunun 50. yılını kutlayacağı 2017-2018 sezonunda şampiyonluğa oynayacak bir kadro kurmayı hedefleyen bordo-mavililer transfer hedeflerini tutturmakta kararlı.

6 sezondur İstanbul ekibinde forma giyen 27 yaşındaki Visca için daha önce takas formülünü deneyen Trabzonspor, Yusuf Erdoğan ve 1 milyon Euro para teklif etmişti. Bordo-mavililerin Medipol Başakşehir yönetimine yeni bir teklif yapmaya hazırlandığı belirtildi.

YENİDEN MASAYA OTURULACAK

Yönetimle birlikte gelecek sezonun kadro planlamasını yapan teknik direktör Ersun Yanal’ın alınmasını istediği futbolcular listesinde ilk sıralarda bulunan Edin Visca için Medipol Başakşehir’le bir daha masaya oturulacağı ifade edildi.

Medipol Başakşehir’de bugüne kadar hem sağ ve sol kanatlarda hem de ofansif orta saha oyuncusu olarak görev yapan Bosnalı futbolcu, teknik direktör Ersun Yanal’ın planlarında kritik yere sahip.

Medipol Başakşehir ile 2019-2020 sezonunun sonuna kadar sözleşmesi bulunan Edin Visca’nın transferinin gerçekleştirilmesi halinde bordo-mavili takımın 2 Temmuz'da başlayacak olan yurt dışı kampına götürülmek istendiği ifade edildi.

43 MAÇTA OYNADI, 20 GOLE KATKI YAPTI

Edin Visca geçen sezon Medipol Başakşehir’de 40’ı ilk 11’de olmak üzere 43 maça çıktı. Bosnalı futbolcu 10 gol atarken 10 da asist yaptı.
Kaynak: beIN Sports

YORUMLAR

  • 0 Yorum