Bursaspor ligde video ile kaldı

Ligin son maçında Trabzonspor'u deplasmanda yenerek kümede kalan Bursaspor'un bu başarısındaki sır perdesi aralandı. Yeşil-beyazlı oyunculara karşılaşma öncesi ailelerinin motive edici mesajlarının yer aldığı video izlettirildi.

Bursaspor ligde video ile kaldı
04 Haziran 2017 - 15:55 - Güncelleme: 04 Haziran 2017 - 15:58

Çaykur Rizespor ile küme kalma savaşı veren Bursaspor, Trabzonspor deplasmanından galibiyetle dönerek mutlu sona ulaşan taraf olurken, haftalardır kötü gidişe dur demelerinin sır perdesi de aralandı. 

Trabzonspor'u 2-1 yenerek kümede kalmayı başaran Bursaspor'da futbolculara, bu zorlu mücadele öncesinde ailelerinin motive edici mesajlarının yer aldığı video izlettirildiği bildirildi. 

VİDEO PLANI TUTTU

Bu tarihi maçtan 4 gün önce Ordu'ya giderek hazırlıklarını burada sürdüren yeşil-beyazlılarda kulübün menajeri Hüseyin Gedik, oyuncu izleme direktörü Özhan Pulat ve bazı yöneticiler, futbolculara yönelik bir motivasyon videosu hazırladı.

Bu konuda takımın deneyimli futbolcusu Erdem Özgenç'ten de destek alındığı öğrenilirken, tecrübeli oyuncu, futbolcu arkadaşlarının ailelerini aradı ve cep telefonlarıyla motive edici konuşmalar yapmalarını ve kendilerine göndermelerini istedi.

Futbolcuların ailelerinden gelen bu görüntüler, zorlu Trabzon maçı öncesi otel odasında montajlanarak hazırlatıldı. Maç sabahı otelde yapılan son toplantıda futbolculara izletilen bu görüntüler sonrası oldukça duygusal anlar yaşadı.

“YENİLİNCE DEĞİL, PES EDİNCE TÜKENİRSİNİZ”

Hazırlanan yaklaşık 7 dakikalık görüntüde özellikle genç oyuncu Onur Atasayar'ın annesinin, “Oğlum takım arkadaşlarına ve sana başarılar dilerim. Allah yar ve yardımcınız olsun. İnşallah kazanacaksınız. İnsan yenilince tükenmez. Pes edince tükenir. Asla pes etmeyin. Hepinizi öpüyorum. Allah'a emanetsiniz” sözlerinin futbolcular üzerinde oldukça etkili olduğu bildirildi. 

Bu görüntüleri izleyen Bursasporlu futbolcular daha sonra zorlu mücadeleye çıkıp, 1-0 mağlubiyetten 2-1’lik zaferle ayrılarak ligde tutunma başardılar. 

YORUMLAR

  • 0 Yorum