Hasan Şaş Adana Demirspor'da

Galatasaray’ın sembol futbolcusu, altyapısından yetiştiği mavi-lacivertli takıma teknik direktör oluyor. Tesislerde “Yuvana hoşgeldin” tezahüratları ile karşılanan Hasan Şaş, “Hedeflerim var” dedi.

Hasan Şaş Adana Demirspor'da
04 Haziran 2017 - 15:42

Futbolculuğu döneminde Adana Demirspor’un altyapısında yetişen ve 1991-1994 yılları arasında lacivert-mavili takımın formasını giyen Hasan Şaş, TFF 1. Lig ekibinin başına geçiyor.

Geride kalan sezonda ligi 14. sırada tamamlayan ve bir ara düşme tehlikesi yaşayan Adana Demirspor sezon içinde teknik direktör Engin İpekoğlu ile yollarını ayırmıştı.

Adana Demirspor yönetiminin gelecek sezon teknik direktör olması için görüşmeye çağırdığı Hasan Şaş mavi-lacivertli takımın Aytaç Durak Tesisleri’nde büyük coşkuyla karşılandı. Taraftarların “Yuvana hoş geldin" tezahüratlarıyla karşılanan Hasan Şaş, çok duygulandığını belirterek şöyle konuştu:

“SÜPER LİG’E TAŞIYACAĞIZ”

“Adana Demirspor sadece bu şehirde değil tüm Türkiye'de etkisi olan bir takım. Adana Demirspor'u önce ayağa kaldıracağız sonra da hedefimiz olan Süper Lig'e taşıyacağız. Hedefi olan bir insanım. Beklentilere alışığım. 11 senede Galatasaray'da oynadım, beklenti nedir çok iyi bilirim. Ben ilk olarak geçen yıl olan sıkıntıların tekrar yaşanmayacağının sözünü verebilirim. Bu 1 aylık dönemde kampa kadar iyi ve yeni bir takım kurmak istiyoruz. Başarıya ulaşmak için elimizden geleni yapmak istiyoruz.”

YORUMLAR

  • 0 Yorum