Çalhanoğlu'nun cezası sona erdi

Kariyerinin ilk yıllarında Trabzonspor ile ön sözleşme imzalamasına karşın bunu yerine getirmeyen milli oyuncu Hakan Çalhanoğlu’nun, FIFA tarafından şubat ayında verilen 4 ay futboldan men cezası sona erdi.

Çalhanoğlu'nun cezası sona erdi
03 Haziran 2017 - 14:41 - Güncelleme: 03 Haziran 2017 - 14:44

A Milli Takımı’ın yıldızlarından Hakan Çalhanoğlu’nun cezası bugün itibarıyla tamamlandı. Bundesliga’da Bayer Leverkusen'de forma giyen Hakan Çalhanoğlu, futbol kariyerinin ilk yıllarında Trabzonspor’a imza atmış ancak daha sonra Hamburg'a transfer olmuştu. 

Trabzonspor’un şikayeti sonrası CAS'ın verdiği kararı FIFA'nın 2 Şubat tarihinde onamasıyla milli futbolcumuz 4 ay futboldan men edilmiş, dolayısıyla da sezonu kapatmıştı.

ÇOK İYİ BAŞLAMIŞTI

Bu sezona oldukça iyi başlayan 23 yaşındaki yıldız oyuncu, FIFA’nın cezayı açıkladığı 2 Şubat tarihine kadar geçen zaman diliminde Bundesliga'da 15 karşılaşmaya çıkmış ve 6 gol kaydetmişti.

Bu arada Alman basınında çıkan haberlerde, Leverkusen'in iyi bir teklif gelmesi halinde milli futbolcuyu elden çıkarmayı planladığını iddia etti. .

TERİM DE RAHATLADI

Hakan Çalhanoğlu’nun cezasının bitmesi, kulübü kadar Futbol Direktörü Fatih Terim’i de sevindirdi. 2018 Dünya Kupası eleme maçları oynayan A Milli Futbol Takımı’nda Terim’in artık Hakan’a da şans vereceği gelen bilgiler arasında. 



YORUMLAR

  • 0 Yorum