Çekya - Danimarka muhtemel 11'ler

​​​​​​​EURO2020 çeyrek finalinde Çekya ile Danimarka kozlarını paylaşacak. İşte kritik maç öncesinde öne çıkan bilgiler ve takımların son durumları...

Çekya - Danimarka muhtemel 11'ler
03 Temmuz 2021 - 00:02 - Güncelleme: 03 Temmuz 2021 - 01:22
Çekya ile Danimarka, EURO2020 çeyrek finalinde kozlarını paylaşıyor. Bakü Olimpiyat Stadyumu'nda oynanacak karşılaşmayı saat 19:00'dan itibaren TRT 1'den naklen yayınlanacak.

Muhtemel 11'ler

Çekya: Vaclik, Coufal, Celutska, Kalas, Kaderabek, Holes, Masopust, Soucek, Barak, Sevcik, Schick

Danimarka: Schmeichel, Christensen, Kjaer, Vestergaard, Larsen, Höjbjerg, Delaney, Maehle, Braithwaite, Damsgaard, Dolberg

Beklentinin çok üstünde

İngiltere ve Hırvatistan'ın grubunu üçüncü sırada bitiren Çekya, rakiplerine kolay teslim olmamalarıyla dikkat çektiler. İngiltere'ye tek golle yenilirken Hırvatistan'dan da 1 puanı kapmayı başardılar. Ancak averaj farkıyla Modric ve arkadaşlarının gerisinde kalarak Hollanda ile eşleştiler. Turnuvanın formda takımlarından olan Hollanda'yı ise üstün ve gerçekçi bir oyunla 2-0 yenerek çeyrek final biletini kaptılar.

Her şeye rağmen ilerliyorlar

Turnuvadaki ilk maçlarında Eriksen kabusu yaşayan ve en önemli oyuncularını kaybeden Danimarka, bu travmaya rağmen ayağa kalktı. Belçika'ya karşı mağlubiyete karşın ortaya koydukları oyun takdir topladı. Grubun son karşılaşmasında ise Rusya'yı farklı yenerek gerekeni yaptılar. Millilerin rakiplerinden Galler ile eşleşen Danimarka, turnuvanın en iyi oyuncularından birini ortaya koyarak sahadan 4-0'lık galibiyetle ayrıldılar.

Eşitlik var

Çekya ile Danimarka arasında oynanan 10 maçın 6'si berabere bitti. Diğer maçları ise taraflar 2'şer kez kazandı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum