Ukrayna - İngiltere muhtemel 11'ler

​​​​​​​EURO2020 çeyrek finalinde Ukrayna ile İngiltere kozlarını paylaşacak. İşte kritik maç öncesinde öne çıkan bilgiler ve takımların son durumları...

Ukrayna - İngiltere muhtemel 11'ler
03 Temmuz 2021 - 00:12 - Güncelleme: 03 Temmuz 2021 - 01:22
Ukrayna ile İngiltere, EURO2020 çeyrek finalinde kozlarını paylaşıyor. Roma Olimpiyat Stadyumu'nda oynanacak karşılaşmayı saat 22:00'dan itibaren TRT 1'den naklen yayınlanacak.

Muhtemel 11'ler

Ukrayna: Bushchan, Zabarnyi, Kryvtsov, Matvienko, Sydorchuk, Shaparenko, Karavayev, Stepanenko, Zinchenko, Yarmolenko, Yaremchuk

İngiltere: Pickford, Walker, Stones, Maguire, Trippier, Phillips, Rice, Shaw, Saka, Sterling, Kane

Bilet uzatmalarda kaptı

Elemelerdeki performansı sebebiyle turnuvada sürpriz yapabileceği düşünülen takımlardan olan Ukrayna, 3 maçta 3 puan alabildi. Hollanda'ya direnç göstermelerine karşın Kuzey Makedonya karşısında zorlanarak kazanmaları şaşırtıcı oldu. Son maçta ise Avusturya'ya kaybettiler ancak İsveç karşısında beklendiği gibi sarsılmış çıkmadılar. Dengeli bir oyun olmasına karşın galibiyete daha yakın taraf olan Ukrayna, uzatmalarda da olsa İsveç'i devirerek çeyrek finale yükseldi.

Oyuna rağmen skorlar geliyor

Grubu lider tamamlamalarına rağmen performansları tartışılan takımların başında İngiltere geliyor.  Harika bir jenerasyon, güçlü bir kadro ve ev sahibi avantajı... Bunlara rağmen 3 maçta atılan 2 golle kazanılan 7 puan. Bu tartışmalar ışığında Almanya karşısına çıkan İngilizler, yine göze hoş gelen bir futbol ortaya koymadı. Ancak son yarım saatte gelen gollerle önemli bir rakibi geride bırakmayı başardılar.

İngiltere 3-1 önde

İngiltere ile Ukrayna arasında oynanan 6 maçın 2'si berabere bitti. İngilizler 3 mücadeleyi kazanırken Ukrayna sahadan 1 kez galibyetle ayrıldı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum