Christian Eriksen'den ilk açıklama geldi

Danimarka'nın Finlandiya ile oynadığı maçta fenalaşan ve hastaneye kaldırılan Christian Eriksen, ilk açıklamasını La Gazzetta dello Sport'a yaptı.

Christian Eriksen'den ilk açıklama geldi
14 Haziran 2021 - 11:52
EURO2020'de Danimarka'nın Finlandiya ile oynadığı karşılaşmada fenalaşan ve uzun müdahaleler sonrasında hastaneye kaldırılan Christian Eriksen'den ilk açıklama geldi.

Danimarkalı yıldız oyuncu şu an duurmunun iyi olduğunu söylerken, kendisine ne olduğunu anlamak istediğini dile getirdi. Eriksen, La Gazzetta dello Sport'a yaptığı kısa açıklamada ''Teşekkürler, pes etmeyeceğim. Şimdi daha iyi hissediyorum. Ama bana ne olduğunu anlamak istiyorum. Benim için yaptıklarınız için hepinize teşekkür etmek istiyorum'' ifadelerini kullandı.

Yıldız oyuncu Danimarka ile Finlandiya arasındaki maçın ilk yarısının sonlarına doğru fenalaşıp yere düşmüştü. Eriksen'e ilk müdahale sağlık görevlileri tarafından yapılırken, yıldız oyuncuya kalp masajı yapılması herkesi o anda korkutmuştu. Yapılan uzun müdahalenin ardından sedye ile hastaneye götürülen Eriksen'den aynı gün içinde iyi haberler gelmiş ve yıldız oyuncunun bilincinin yerinde ve konuştuğu açıklanmıştı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum