​​​​​​​Fransa - Almanya muhtemel 11'ler

​​​​​​​EURO 2020 F Grubu'ndaki ilk hafta maçında Fransa ile Almanya kozlarını paylaşacak.  İşte kritik maç öncesinde öne çıkan bilgiler ve takımların son durumları...

​​​​​​​Fransa - Almanya muhtemel 11'ler
15 Haziran 2021 - 01:44
EURO2020 heyecanı dev maçla devam ediyor. F Grubu'nda Fransa ile Almanya karşı karşıya gelecek.

Allianz Arena'da oynanacak karşılaşmayı İspanyol hakem Del Cerro Grande yönetecek. Mücadele saat 22:00'dan itibaren TRT 1'den naklen yayınlanacak.

Muhtemel 11'ler

Fransa: Lloris, Pavard, Varane, Kimpembe, Hernandez, Kante, Tolisso, Pogba, Griezmann, Benzema, Mbappe

Almanya: Neuer, Ginter, Hummels, Rüdiger, Kimmich, İlkay, Kroos, Gosens, Havertz, Müller, Gnabry

Dünya şampiyonu unvanıyla...

2016 Avrupa Şampiyonası'nda final oynayan ve 2018 Dünya Kupası'nı kazanan Fransa, bu turnuvaya da o jenerasyonuyla katıldı. Yine turnuvanın en önemli favorilerinden biri olan Horozlar, elemelerde Türkiye ile aynı grupta yer almıştı. Millilerden yalnızca 1 puan almalarına karşın grubu lider bitirmeyi başarmışlardı.

Uzun yıllar sonra favori değil

2014 Dünya Kupası'nı kazandıktan sonra üst üste hayal kırıklıkları yaşayan Almanya'da kadroda ciddi değişimler yaşandı. Büyük yıldızların yeri genç isimlerle dolduruldu ve yeniden yapılanma süreci başladı. Elemelerde zorlanmadan turnuva bileti almalarına karşın ortaya koydukları oyun sebebiyle EURO2020'nin net favorileri arasında gösterilmiyorlar.

Fransa 4-3 önde

Fransa ile Almanya arasında oynanan son 10 maçın 3'ü berabere bitti. Fransızlar 4 karşılaşmayı kazanırken Almanya 3 kez sahadan galibiyetle ayrıldı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum