Çin'e Q7 değil takım gidiyor

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Quaresma'nın Çin'e transfer olacağı yönündeki haberlere “Çin'e Beşiktaş gidecek, Quaresma değil" diyerek, siyah-beyazlı takımın bu ülkeye kamp yapmaya gideceğini söyledi.

Çin'e Q7 değil takım gidiyor
10 Haziran 2017 - 20:12 - Güncelleme: 10 Haziran 2017 - 20:22

Memleketi Artvin'in Hopa ilçesinde yakınlarının mezarlarını ziyaret eden Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, burada Quaresma ile ilgili sorulara cevap verdi. 

Hopaspor'un eski başkanı Nedim Koyuncu'nun konuğu olarak memleketi olan Artvin'e gelen başkan Fikret Orman, havanın yağmurlu olmasına rağmen mezarlığa giderek yakınları için dua etti. 

Daha sonra da sahilinde bir kafede dinlenen Fikret Orman, basın mensuplarının Kayserispor'un futbolcusu Deniz Türüç'ün Beşiktaş'a ve Quaresma'nın Çin'e transferleriyle ilgili yönelttiği soruları cevapladı. 

Deniz Türüç transferiyle ilgili herhangi gelişme olmadığını kaydeden Orman, Hürriyet’in haberine göre,  “Şimdilik böyle bir transfer yok. Bu konudaki haberleri de okumadım bilmiyorum ve görmedim. Ama böyle bir transfer yok. Bu arada Çin'e Beşiktaş gidecek, Quaresma değil. Biz kampa için Çin'e gideceğiz" açıklamasında bulundu. 

Transfer çalışmalarına henüz başlamadıklarını ifade eden Beşiktaş Başkanı Orman, “Transfer çalışmalarına daha yeni başlayacağız. Daha bir şey yapmadık. Önümüzdeki haftadan itibaren uğraşmaya başlayacağız” diyerek sözlerini tamamladı. 

 


YORUMLAR

  • 0 Yorum