Conte Costa'ya kapıyı gösterdi

Premier Lig ekiplerinden Chelsea'nin teknik direktörü Antonio Conte, gelecek sezonun planlamasında Costa’yı düşünmediğini dile getirildi.

Conte Costa'ya kapıyı gösterdi
08 Haziran 2017 - 12:47

İspanya ile Kolombiya arasında oynanan hazırlık maçının ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Costa, Chelsea'deki geleceğine ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

“TAKIM BULMAM GEREK”

Chelsea'nin teknik direktörü Conte ile ayrılık konusunda konuştuğunu aktaran 28 yaşındaki futbolcu, "Conte mesaj göndererek gelecek sezon beni kadroda düşünmediğini ve takım bulmam gerektiğini söyledi"  açıklamasında bulundu.


İtalyan teknik adamla anlaşamadıklarını ve takımda istenmediğini belirten Brezilya asıllı İspanyol golcü, "Geçen sezon aramızda iyi bir ilişki kuramadık. Beni takımında görmek istememesi ve bana güvenmemesi, çok üzücü bir durum" değerlendirmesinde bulundu.

COSTA İÇİN ZOR KARAR

Atletico Madrid'e dönme olasılığını da değerlendiren Costa, Madrid’in transfer yasağı nedeniyle imza atması durumunda uzun bir süre forma giyemeyeceğini belirterek,  "Madrid'e gidersem 5 ay maça çıkamayacağım. Bu, üzerinde düşünmem gereken, karmaşık bir durum ama Atletico Madrid'i ve o kentte yaşamayı seviyorum" ifadesinde bulundu.

Chelsea, 93 puanla ligde şampiyonluğa uzanırken, Costa ise 20 kez ağları sarsarak bu başarıda kilit rol oynadı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum